Becothings BecoPotty – luontoystävällinen potta lapsellesi!

Ympäristöystävällinen tuotevalikoima
Becothings-tuotteiden suunnittelussa on toiminnallisuuden lisäksi huomioitu vahvasti tuotteiden koko elinkaari. Monet arkipäiväiset muovituotteemme päätyvät käyttöikänsä jälkeen kaatopaikan täytteeksi. Suosimalla luontoystävällisiä, biohajoavia materiaaleja, Becothings pienentää omalta osaltaa tulevaisuuden jätemäärää.
Luontoystävälliset materiaalit – kestävä kehitys
Becothings -tuotteiden tärkein ominaisuus on kasvikuiduista valmistettu seos, joka korvaa muovin. Tämä se on biokomposiitti eli sen ainesosat ovat biologisesti hajoavia.
 
80% materiaaleista koostuu bambusta ja riisin akanoista. Riisin akanat ovat riisin tuotannossa syntyvä sivutuote, joka yleensä heitetään pois. Bambu taas on uskomattoman nopeasti kasvava ruohokasvi, jota käytetään etenevästi ympäristöystävillisissä tuotannoissa.
 
Kuitumassa sekoitetaan aminohapoista luotuun hartsiin. Hartsi sitoo kuitumassan yhteen mutta sillä on myös tärkeä merkitys tuotteen hajoamisessa. Kun tuotteet sijoitetaan lämpimään ja kosteaan olosuhteisiin, kuten kompostiin tai haudataan maahan, hartsi alkaa hajota. Tämä puolestaan auttaa kuitujen hajoamista, ja lopulta tuote hajoaa täysin biologisesti. Tämä prosessi kestää yleensä noin 2-3 vuotta ympäristön olosuhteista riippuen.

 

Becopottyn valmistus alkaa bambun korsista ja riisin akanoista – teollisen tuotannon sivutuotteista 

 

Becothings ottaa nämä luonnon kasviskuidut ja hienontaa ne jauheeksi  

 

Lisäämällä jauheeseen biohajoavaa hartsia ja painamalla seoksen kuumaan muottiin on luotu ympäristöystävällinen Becopotty -potta

 

 Becothingsin pottaidea:

 

Pottaharjoitusten loputtua, potan voi ”istuttaa” puutarhaan    

 

Peitä potta syvälle maahan, lisää siemeniä, kastele ja seuraa kukkien kasvavan

 

Tulevina vuosina potta biohajoaa, kukat saavat ravinteita ja luonto säästyy!

Becothings-tuotteet löydät OZbabysta

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *