Puistossa…

Amandalla ja äidillä on tänään puistopäivä. Puistoon Amandalle on puettu tuulen- javedenpitävä Reiman keväthaalari. Sen kanssa on hyvä leikkiä säällä kuin säällä. Tänään on pilvinen päivä, mutta ilman sadetta. Ilma on melko viileä, mutta haalari pitää lämpimänä.
                       
Amanda rakastaa puistossa oloa. Puistossa tapaa naapureita ja ystäviä, siellä on aina paljon lapsia. Siellä saa keinua, hyppiä, laskea liukumäkeä, olla hiekkalaatikolla ja juosta ympäriinsä! Tänään äiti ja Amanda ovat ensimmäiset puistoonsaapujat. Amanda haluaa hiekkalaatikolle leikkimään. Hiekka on märkää ja siitä on mukava muovata hiekkakakkuja. Hetken puistossa oltuaan saa tyttö leikkiseuraa. Naapurin rouva saapuu poikansa kanssa leikkimään ja huomaa heti Amandan uuden haalarin. ”Vau,mikä haalari Amandalla on! Tosi nätti”, hän tokaisee äidille. Äiti myhäilee tyytyväisenä ja kertoo itsekin pitävänsä siitä. Äiti kehuu haalarin olevan täydellinen ulkoleikkeihin. Naapuri myötäilee ja toteaa, että Reiman haalaritovat kyllä kautta aikojen olleet erityisen hyvälaatuisia. Amandakin kuuluu kehuvan haalariaan naapurin pojalle: ”Kato ku täs on syrämmii, eis ookki hiano?” Poika katsahtaa tyttöä ja toteaa miesmäisen lyhyesti ja ytimekkäästi: ”Joo.”
Lapset leikkivät ja äidit juttelevat. Amanda säntää liukumäkeen ja liukuu riemusta hihkuen mäen alas useamman kymmentä kertaa. Haalari ei ole moksiskaan ulkoleikeistä vaan säilyttää arvokkaasti kuosinsa. Välillä tyttö haluaa keinumaan. Keinu on hieman kostea likainen, mutta äiti on jo oppinut, että se ei tämän haalarin kanssa haittaa; haalari ei läpäise vettä ja hylkii likaa. Ja jos likaa jostain tulee, saa haalarin pestä koneessa. Täydellinen hankinta lapsiperheeseen!
Aika vierähtää ja kotiinlähtö on edessä. Amanda hyvästelee naapurit ja matkaamme kotiin. Kotona saan vielä viestin naapurilta: ”Mistä tuollaisen haalarin sais hankittua?” Näpyttelen viestin takaisin ja suosittelen ostamaan sellaisen OZBabysta.
-Reima keväthaalarin testaaja Amanda 2v. – 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *