Pyöräretki – hurjapäiden hitti

Villipyörän kiinni sain, satulassa pysyn vain.
Villi polkutahti, vauhti on polkupyörän mahti.
Punainen ”palopyörä” nostettiin vintiltä alas. Vauhdikas alamäkiajelu alkoi saman tien. Viime kesältä tuttu treenaaminen naapuruston muiden hurjapäiden kanssa näyttää olevan hitti myös tänä vuonna. Toivottavasti pyörät pysyvät tallessa, sillä viime kesänä heräsimme heinäkuisena sunnuntaina ikävään yllätykseen – Aarnin pyörä oli yön aikana viety ikkunamme alta. Pyörävarkaat vierailivat loppukesällä pihoissamme harmittavan usein ja opimmekin lukitsemaan pyörämme entistä huolellisemmin varastoihin.
 
Uusi kevätpuku toimi pyöräilyssä varsin mainiosti. Vauhdikas meno vaatii joustavat kamppeet, joissa pienet raparoiskeetkaan eivät häiritse. Puvun heijastimet tuovat lisäturvallisuutta liikenteen pienelle liikkujalle.Pukuun hankittiin myös sopiva pipo, joka mahtuu hyvin myös pyöräilykypärän alle.
 
Kevään tähän mennessä hienoimpia ulkoiluhetkiä koimme lasten kanssa kuluneella viikolla ulkoillessamme Pikku-Vesijärven kauniissa ympäristössä. Aurinko, läheisyys, ilo ja ystävyys siivittivät pyörä- ja vaunulenkkiämme. Olimme iloisia ja onnellisia yhteisestä hetkestä – ja retkestä. Onneksi arkemme on niitä täynnä.
Taskuun sieppaan auringonsäteen, tartun ystävääni käteen.
Se naurattaa, se laulattaa, keltainen ketteräksi saa. 

-Reima kevätpuvun testaaja Aarni 4v-

Reima lastenvaatteet löydät OZBabysta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *