Ruskovilla – aito suomalainen tuoteperhe OZBabyssa

 

 

RUSKOVILLA – Aitoa suomalaista

Yksi suomalaisista avainlippubrändeistä on perinteikäs Ruskovilla Oy, jonka tuotteet ovat ajanhenkeen suunniteltua arkipäivän designia. Pääosaa esittävät itse materiaalit luomuvilla, silkki, silkkivilla ja luomupuuvilla. Ruskovilla on ainoita tekstiilitehtaita maailmassa, joka valmistaa omassa tehtaassa laajaa valikoimaa tuotteita koko perheelle, niin vauvoille, lapsille kuin aikuisillekin.
Kaikki Ruskovillan tuotteet ovat 100% luomua, jopa tuotteiden saumat ovat ommeltu luomulangasta, mikä tekee niistä allergiavapaita tuotteita. Tuotteet ovat lämpimiä, hengittäviä, ne eivät kutita/ärsytä ihoa ja ne ovat helppoja pitää puhtaana sekä raikkaana tuulettamalla. Jos tuotteisiin tulee vaikeampia tahroja, tulee ne pestä  ehdottomasti Ruskovillan hyväksi havaituilla ja koetuilla Sonett villan/silkin pesuaineilla, jotta materiaalit pysyvät hyvinä ja myrkyttöminä/allergisoimattomina. Ruskovillan villa-asut ovat koinsuojaamattomia, koska koinsuojausaineet ovat ihmisen terveydelle haitallisia, siksi heillä onkin myynnissä punasetrirenkaita, joita voi käyttää villan suojaamiseen sen luonnollisilta tuholaisilta. Punasetri on aito luonnontuote ilman kemikaaleja. Se on täysin myrkytön ja vaaraton lapsille ja lemmikeille.

Tiesitkö että, Vastasyntyneen iho on paksuudeltaan vain noin viidennesosa aikuisen ihosta. Siksi se reagoi herkemmin ulkoisiin ärsytyksiin, kuten vaatteiden väri-, valkaisu-, ja viimeistelyaineisiin, jotka helposti kulkeutuvat kehoon ohuen ihon kautta. Ruskovillan vauvanvaatteet ovat turvallinen valinta, sillä niissä ei ole mitään ylimääräistä, joka voisi ärsyttää vauvan herkkää ihoa. Tuotteet sopivat siis herkkäihoisille esim. atooppiselle iholle.

Materiaalit:

 100% LUOMULAATUINEN MERINOVILLA

• kaikkein pehmein villalaatu
• tuntuu hyvältä iholla
• on miellyttävän joustavaa
• lämmittää ihanasti
• hengittää hyvin eikä hiosta
• imee kosteutta tuntumatta märältä
• lämmittää myös kosteana
• neutraloi hienhajua
• tuuletus auttaa poistamaan hajut
• on paloturvallista
• kestää konepesun villapesuohjelmalla

SILKKIVILLA

• ihana yhdistelmä pehmeintä
merinovillaa, sileää ja
hoitavaa luonnonsilkkiä
• tuntuu hyvältä iholla
• lämmittää sopivasti
• mukavan ohutta
• hengittää hyvin eikä hiosta
• luonnonvalkoinen

100 % LUONNONSILKKI

• puhdas ja turvallinen
• luonnonvalkoinen
• kevyt, pehmeä ja hengittävä
• tasaa hyvin lämpöä: viileällä
lämmin ja lämpimällä vilpoinen
• tuntuu hyvältä iholla ”kuin toinen iho” sileä ja litteä kuitu sopii
herkimmällekin iholle
• imee hyvin kosteutta
tuntumatta märältä

 

MERINOVILLAN OMINAISUUDET

Merinolammas tuottaa ainoastaan kaikkein hienointa pitkäkuituista alusvillaa, joka on seitsemän kertaa hienompaa kuin suomenlampaan villa. Hieno merinovilla tuntuu miellyttävältä eikä kutita. Villa koostuu samoista valkuaisaineista ja keratiineista kuin ihmisen iho, minkä vuoksi villaa voidaankin luonnehtia toiseksi ihoksi. Villainen alusasu sitoo ja ylläpitää lämpöä ja muodostaa ihon pinnalle ilmavaipan, joka pitää kehon tasaisen lämpöisenä paljon pitempään kuin puuvilla- tai keinokuituvaate.
Villalla on suuri kosteudenimemiskyky: villa voi imeä itseensä vettä eikä silti tunnu kostean nihkeältä. Tämä on yksi villan tärkeimmistä ominaisuuksista alusvaatteissa, sillä se antaa keholle aikaa sopeutua kosteuden aiheuttamaan lämpötilanmuutokseen.

SILKIN OMINAISUUDET

Kuitunsa sileyden ja keveyden ansiosta silkki tuntuu villaa viileämmältä, ja sen pinta viilentääkin ihanasti kuumaa ihoa. Silkki sisältää myös samoja ainesosia kuin ihmisen iho ja sen ihana kosketus saa sen tuntumaan kuin toiselta iholta. 
Muita tärkeitä omninaisuuksia käyttömukavuuden kannalta ovat silkin kyky neutralisoida hajuja sekä hyvä kosteudenimukyky. Ruskovillan silkkituotteisiin ei myöskään valmistusvaiheessa tehdä mitään kemiallisia käsittelyjä ja käytettävä silkkilanka on saanut turvallisen tekstiilin Öko-Tex Standard 100 sertifikaatin.
 
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *