BaBY Jogger P.O.D -monitoimikärry nyt OZBabyssa!

Iloista Keskiviikkoa.
Tänään saapui upea Uutuus OZBabyyn, joka on erittäin mukava esitellä teille kaikille.

Baby Jogger P.O.D-monitoimikärr

Olemme ensimmäinen liike Suomessa, joka on saanut myyntiin Baby Jogger P.O.D- monitoimikärryn. Monitoimikärry mukautuu kolmeen eri käyttötarkoitukseen ja siinä on hienoja ominaisuuksia, joten tämä tuote on tutustumisen arvoinen:)
 P.O.D-monitoimikärry on ihanteellinen tuote aktiiviselle perheelle, joka etsii kuomurattaita, juoksurattaita ja polkupyörän peräkärryä yhdelle tai kahdelle lapselleen, sillä tämä tuote on näitä kaikkea
Monet varmasti tietävät Baby Jogger-tuotteet ja tämäkään ei jätä sanattomaksi. Laatu on viimeisen päälle tekniset ominaisuudet huomioon ottaen. Tekniset ominaisuudet on kuvattu tarkasti tuotekortillamme.
Se, että tämä monitoimikärry on monen perheen helppo pelastus, se on myös erittäin edullinen. Olemme saaneet yhden erän P.O.D-monitoimikärryjä edulliseen pakettihintaan. Hintaan sisältyy kaikki osat, joilla tämä monitoimikärry muuntautuu niin polkupyörän peräkärryksi kuin juoksurattaiksikin. Lisäksi hintaan sisältyy sadesuoja. Normaalisti kaikki osat myydään erikseen. Siksi kannattaakin olla nopea ja kertoa aktiivisille kavereillekin tästä tuotteesta.

Takarenkaat ovat 20-tuumaiset ilmakumirenkaat. Lisää kärryn ominaisuuksia löydät tuotekortiltamme

Patentoidun Quick fold-mekanismin ansiosta kärry on helppo taittaa kasaan. Isot pyörät ovat myös helposti irrotettavissa

trailer Kit, jolla saa kärryn kiinnitettyä polkypyörän takarenkaan akseliin.

Ratasominaisuutta varten lisättävät 8 tuumaiset puhkeamattomat etupyörät

Juoksuratasominaisuutta varten lisättävä 16 tuumainen ilmakumirengas

 

 Tervetuloa tutustumaan Baby Jogger P.O.D -monitoimikärryyn myymäläämme tai verkkokauppaan

Tästä pääset Tuotekortille


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *