Cybex ammentaa suunnittelussa katumuodin väriloistoa

Muodin värit 2012-2013

Tämän vuoden vaatemuodissa näkyy paljon mielenkiintoisia värejä.
Aina innovatiivinen Cybex on ammentanut uusiin 2013 vuoden Cybex-turvaistuimiin katumuodin väriloistoa. 
Tämän vuoden juttu on:
Liilan ja sinisen sävymaailmat, jotka johtavat juurensa jo 1900-luvun Euroopan kuningashuoneista. Kuulostavatko nämä tutulta? Tumma yönsininen, tumma violetti, Turkoosi, kirkas sininen ja liila.  
Väreissä nähdään myös retrotunnelmaa, jota luovat vahvat, syvät ja murretut värit suoraan 60-luvulta. Näitä värejä ovat mausteinen keltainen, poltettu oranssi, sammaleen vihreä ja keltavihreä. Vastapainona toimivat haaleahkot puuterisävyt, kuten valkoinen, jää, roosa ja minttu.
 
Punainen on aina muodissa ja tämän vuoden hehkua tuovatkin täyteläiset viinityyppiset sävyt, pihlajanmarja sekä vadelmanpunainen. Tehosteväreinä toimivat intensiivinen kirkas punainen sekä kirkas kylmä pinkki.

Näille väripommeille vastakaikua luovat rauhalliset mieltä rentouttavat beigen, luonnonvalkoisen, ruskean ja harmaan eri sävyt. Ruskean eri sävyt tuovat mielikuvissa mieleen kinuskin, kahvin ja tumman suklaan.
Harmaan sävyissä THE sana on graffiti ja teräs.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *