BOOB-DESIGN-ekologista ajattelua!


BOOB DESIGN

 

Ruotsalainen vaatemerkki Boob-Design valmistaa rakkaudella laadukkaita ja tyylikkätä vaatteita odottaville äideille. Kaikki vaatteet ovat tehty huolella valituista laadukkaista ja miellyttävän tuntuisista materiaaleista. Boob-Design-tuotemerkin takana on myös ekologista ajattelua. Meillä OZBabyssa on valikoimissa Boob design-imetyspaidat, jotka ovat hyvin suosittuja odottavien äitien keskuudessa.

 

Boob-ekologisuus

 

Tuotteiden materiaaleja valitessa Boob-Design tuotekehittelijät aina kysyvät itseltään, miten voisimme vähentää haitallisia ympäristövaikutuksia tuotannossa? Mitkä materiaalit valitsemme? Miten voisimme auttaa asiakkaitamme pitämään huolta vaatteistaan viisaasti ja ekologisesti? He tähtäävätkin tuotteiden valmistuksessa aina  kauaskantoiseen ajatteluun, jotta vaatteet säilyvät kauan sinun vaatekaapissasi lempivaatteiden osastolla ja myös ystäväsi vaatekaapissa, kun et enää tarvitse niitä.

 

Boob -materiaalit

 

Boob-Design valmistajat yrittävät aina valita parhaat materiaalit, jotka ovat optimaalisesti parhaita mahdollisia ympäristöä ajatellen. Vuoden 2008 jälkeen he ovatkin kasvattaneet ekologisten materiaalien käyttöä 20 prosentista 81 prosenttiin koko tuotannosta. Heidän tavoitteensa onkin päästä ekologisten materiaalien käytössä 100 prosenttiin! Boob-Design käyttää vaatteiden valmistuksessa seuraavia materiaaleja:
 

 

Luomupuuvilla, joka kasvatetaan ilman kemiallisia torjunta-aineita ja lannoitteita. Kun valitset tuotteen, joka on valmistettu luomupuuvillasta perinteisesti viljeltyn puuvillan sijaan, autat viljeliöitä sekä ympäristöä. Boob-Design käyttämästä puuvillasta yli 90 prosenttia on luomupuuvillaa, joka on saanut GOTS sertifikaation.
Lue lisää GOTS sertifikaatiosta tästä!

 
Lyocell on selluloosakuitua, joka valmistetaan nopeasti kasvavista eucalyptuspuista. Viljelyssä käytetään ainoastaan 5% vettä siitä määrästä, jota perinteinen puuvillaviljely käyttää. Kuitu valmistetaan ympäristöystävällisellä valmistusprosessilla, jossa 99% kemikaaleista on säännöllisesti kierrätettyjä ja  ympäristöä kuormittamattomia kemikaaleja. Kun valitset Lyocell-materiaalin muiden celluloosakuituvalmisteiden sijaan, kuten viskoosi, autat vähentämään saastuttavien kemikaalien käyttöä tuotantoprosesseissa. Lyocell on hyvin pehmeä ja silkkimäinen materiaali, joka imee hyvin kosteutta. Lyocell ei myöskään rypisty tai kutistu niin herkästi kuin viskoosi. Lyocellin hyviä ominaisuuksia ovat myös hyvä pesunkesto, lujuus ja  hyvä laskeutuvuus.

 

Fleece, joka tehdään kierrätetystä polyesterista. Polyesteri saadaan PET pulloista, mikä on hyvä tapa säästää luonnonvaroja ja luontoa saastumiselta. 
Boob-Design- imetysvaatteet on valmistettu pidettäväksi, pestäväksi ja kierrätettäväksi luontoa säästäen. Boob-Designin yksi tavoite on saada myös sinut tekemään arjessasi ekologisia valintoja, sillä pienet valinnat vaikuttavat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *