Imetysliivit ainutlaatuisella, uudella tekniikalla – Carriwell Gel Wire


Imetysliivit ovat jokaisen äidin ehdoton tarve. Imetysliivien oikean koon valitseminen ja optimaalisen istuvuuden varmistaminen voi kuitenkin olla hankalaa, kun rintojen muodot muuttuvat. Lisäksi maitoa täynnä olevat rinnat ovat arat ja tarvitsevat parhaimman mahdollisen tuen imetysliiveistä. Kaarituet voivat kuitenkin painaa epämiellyttävästi, mutta kaarituettomat imetysliivitkään eivät tunnu riittävän.

 

Imetysviilien kanssa kamppailevien äitien ongelmat on kuitenkin nyt ratkaistu – Carriwell on kehittänyt ainutlaatuiset imetysliivit, joiden teknologialle on haettu patenttia! Carriwell Seamless Gel Wire imetysliiveissä on täysin uudenlainen, geelimäinen kaarituki, joka mukautuu rinnan muuttuviin muotoihin. Geelimäiset kaarituet eivät paina epämiellyttävästi, mutta antavat kuitenkin napakan tuen aiheuttamatta ylimääräistä painetta rintakudokseen.

 

Tutustu käänteen tekeviin imetysliiveihin verkkokaupassamme tästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *