Tove 100 -juhlavuosi Muumimaailmassa


Siitä on jo sata vuotta, kun muumihahmojen äiti Tove Jansson syntyi. Merkkivuosi näkyy tänä kesänä myös Naantalin Muumimaailmassa. Satu elää – eläköön!
 
Hyvä lukija, mitäs aiot tehdä lasten, lapsenlasten tai kummilasten kanssa tänä kesänä? Lasten rakastamia teemapuistoja on yllin kyllin ympäri Suomea, mutta meidän mielestämme yksi on ylitse muiden: Muumimaailma Naantalissa. Muumimaailmassa keskitytään aina olennaiseen, ja etenkin tänä kesänä siellä ollaan asian ytimessä.
 
Tove Janssonin syntymän satavuotisjuhlan kunniaksi teemana on satu, ja sadun myötä miltei kaikki mikä kiehtoo lasten mieltä (miksei aikuistenkin). Satuja saa kuunnella metsän siimeksessä riippukeinussa pötkötellen ja katsella lastenteatterin muodossa Teatteri Emman lavalla. Esitykset kuuluvat pääsylipun hintaan. Kun vielä tapahtumapaikkana on ihana Kailon saari idyllisen vanhan Naantalin edustalla, tiedossa on todellakin loistava lomapäivä lasten kanssa.
 
Muumimaailman aukioloajat (lisää infoa: www.muumimaailma.fi):
7.6.–10.8. klo 10–18
11.–24.8. klo 12–18


Ps. Muistathan, että OzBaby arpoo perhelippupaketin Muumimaailmaan? Käy osallistumassa OzBabyn Facebook-sivuilla (klikkaa tästä)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *