Mom Is The New Black


 Mom Is The New Black – blogisti Mere testasi Cybexin Aton Q turvakaukalon. 

 

Tämä blogi kertoo turkulaisesta perheestä, johon kuuluu 01/2013 syntynyt Felix, 05/2014 syntynyt Stella, hajamielinen isä ja näiden kolmen kanssa toisinaan hiuksiaan repivä äiti. Äiti kirjoittaa joskus ihan asiaakin, valokuvaa koko ajan ja on aina myöhässä, mutta silti sata lasissa.”

 Meren tytär Stella pääsi testaamaan Cybex Aton Q turvakaukaloa.

 


Ennen meidän Stellan syntymää etsiskelin uutta kaukaloa tytön isoveljeltä perityn raskaan ja kömpelön tilalle. Meillä ei ole omaa autoa, ja kaukalo kulkeutuu mukana milloin missäkin, joten haussa siis oli kompakti ja kevyehkö istuin, joka kuitenkin olisi tukeva ja turvallinen ilman telakkaa. Muita toiveita olivat siisti ulkonäkö ja helppokäyttöisyys.
Aton Q on helppo kiinnittää ilman telakkaakin turvavyöllä.
Kuin tilauksesta OZ-Baby tarjosi minulle mahdollisuuden testata CYBEX Aton Q -turvakaukaloa. Neljästä värivaihtoehdosta valitsin tietysti tyylikkään ja turvallisen mustan – kuten aina – vaikka pienen hetken harkitsinkin tyttömäisen violettia Lollipopia. 
No mitä me sitten olemme tykänneet tästä kaukalosta? Jos minun pitäisi kuvailla tätä kaukaloa kolmella sanalla ne olisivat
…laadukas
CYBEX Aton Q:ssa oli kiinnitetty huomiota juuri niihin ominaisuuksiin, joita kaukalosta hain. Muotoilunsa vuoksi kaukaloa on helppo kantaa, mutta on silti jämkkä ja tukeva. Pehmoinen kangas on yllättänyt minut positiivisesti, sillä arvelin sen käytössä kuluvan tai ainakin nukkaantuvan. Näin ei ole kuitenkaan käynyt, vaan koko tuote on edelleen ihan priimassa kunnossa!
…tyylikäs
Ulkonäkö ei ehkä ole se tärkein seikka turvakaukaloita vertaillessa, mutta onhan se aina plussaa, jos tällainen paljon käytössä oleva tuote myös näyttää hyvältä. Tässä kaukalossa ei pistänyt mikään silmään – itse asiassa en ensin edes huomannut hyvin naamioitua aurinkosuojaa, jolla kuitenkin saa lapsen hyvin suojattua.
…ja no, turvallinen.
Kaukalon erityisominaisuuksiin kuuluvat muunmuassa mukavat ja hyväksi havaitut y-valjaat ja teleskooppiset sivutörmäyssuojat. Istuimen säädöt ja asennot on suunniteltu niin, että se on ihanteellinen sekä vastasyntyneelle että kasvavalle vauvalle. Säädettävään päätukeen integroidut turvavyöt varmistavat sen, että valjaat tulevat oikeasta kohdasta.
Kun laskin Stellan kaukaloon ensimmäistä kertaa, olo oli varma ja hyvä, sillä kaukalo todella oli juuri sopivan kokoinen, kuin pikkuinen pesä. Ja jokainenhan meistä haluaa lapsilleen vain parasta. Te äidit ja isit kyllä tiedätte.
Lue Meren blogia täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *