Eka menopeli

Villen pojan eka menopeli on Stokke Crusi yhdistelmävaunut. Ville valitsi vaunujen väriksi tyylikkään Black Melangen. Tosin eihän Stokkella muita kuin tyylikkäitä värejä ja vaunuja olekaan.
Ville hankki vaununsa OzBabysta. Löydät vaunun täältä >>

 

Sen isän blogi – Mietteitä ja otteita nuoren perheen elämästä, johon kuuluu kaksi miestä ja vauva.

Mut kyl iskäkin tykkää .. Powered by STOKKE . Tuli hommattuu pikkukaverille niin komiat kärryt, että nautin joka kerta vieläkin kun näillä lähtee liikenteeseen :D Oon ehkä vähän materialisti, tai tykkään tekniikasta ja kivasti loppuun viedyistä ratkaisuista ja tuotteiden viimeistelyistä, mutta onhan nää tosi hyvän näköiset ! Jos vertaa moniin hyökkäysvaunuihin, niin kyllä tää omanlainen sirous hivelee silmää. Ehkä on muoviakin paljon, mutta se on kivan mattaista ja laadukkaan oloista. Siihen tuo alumiinirunko, niin viimeistely on todella mun makuun. Väripaletti noissa ei kai oo kauheen laaja, mutta ei se tällasta tylsimystä haittaa, vaan löyty just hyvä  tollainen varma harmaa valikoimista !

Lue lisää Villen blogista täällä >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *