Mekot kevään juhliin

 

Kevät ja kesä on juhlien aikaa. Juhlakausi starttaa vapulla ja ylioppilasjuhlilla, jonka jälkeen juhlitaan ripille pääseviä ja hääpareja. Tänä keväänä ja kesänä juhlamekot ovat raikkaan värisiä ja materiaalina on juhlavaa pitsiä sekä kevyttä viskoosia. OzBabyn valikoimassa on kauniita mekkoja Mamalicioukselta sekä juhlaan että rennompaan kesämenoon.

 

Mekon kaveriksi voi valita kauniin äitiysneuleen. Auki jätettävä neule sopii hyvin raskauden jälkeenkin ja antaa imettäjälle tarpeellista näkösuojaa.

Juhlatyyli täydentyy äitiyssukkahousuilla, jotka ylettyvät vatsakummun yli ja antavat tarpeellista tukea. OzBabyn valikoimassa on sekä mustat että ihonväriset sukkahousut. Mustaa on eri deniereissä, löydät varmasti sopivat.

Katso OzBabyn verkkokaupasta lisää kauniita mekkoja odottajalle ja imettäjälle. >>

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *