Miten saan lapsen öisen yskän loppumaan?

OzBabyn myymälävastaava Minna päätyi testaamaan Ozin valikoimasta Vaporizer kuivahöyrystintä flunssakauden iskiessä hänen kolmilapsiseen perheeseensä toden teolla. Kuivahöyrystin lievittää yskän ärsytystä ja avaa hengitysteitä. Laite sopii flunssakauden lisäksi astmaatikoille ja allergisille. Kokeilun myötä Minna innostui Vaporizer kuivahöyrystimestä ja huomasi laitteesta olevan oikeasti apua.

http://www.ozbaby.fi/tuote/vaporizer-kuivahoyrystin/1051/

Minnan mietteet kokeilusta:

Flunssakaudella meillä on yleensä ollut käytössä vedellä toimiva höyrystin. Laite täytetään vedellä ja se suihkii ilmaan viileää vesihöyryä. Laitteeseen kertyy paljon kalkkia ja sisältä vekotin on aika kammottavan näköinen. Herää kysymys mitä vesihöyry pitää sisällään kun se pääsee likaantuvasta laitteesta huoneilmaan. Laitteesta huolimatta lapset ovat flunssa-aikana yskineet öisin.

Kuukausi sitten meille iski flunssakausi ja 3-vuotias poikani yski todella kovaa öisin, lähes oksentamiseen asti! Heräsimme juomaan, syömään pastillia ja muuta oloa helpottavaa. Päätin nyt kokeilla työkaverini lämpimästi suosittelemaa Vaporizer kuivahöyrystintä, joka vapauttaa eucalyptys/menthol tuoksua huoneilmaan ja raikastaa samalla koko huoneen.

Yskiminen loppui täysin! Ihan uskomatonta! Lapseni nukkui koko yön heräämättä ja yskimistäkään ei kuulunut. Tämä siis todella toimii ja laite vakuutti minut täysin. Kokeilin myös itselleni sitä yhtenä yönä, vaikken flunssaa silloin sairastanutkaan. Laite raikastaa huoneilmaa ja uskon että se voisi helpottaa oloani flunssaisena.

Vaporizer on äärimmäisen helppo käyttää. Siinä ei myöskään tarvitse yhdistää vettä sähkön kanssa samaan laitteeseen, joten laite on turvallinen laittaa lastenhuoneeseen.

Katso vielä tarkemmat tiedot Vaporizer kuivahöyrystimestä kaupastamme. >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *