Hartan – ihan parhaat lastenvaunut!

Uudet Hartanin lastenvaunut ovat meidän Ozilaisten mielestä ihan parhaat lastenvaunut! No, pitää heti täsmentää, että parhaat tietenkin vain siihen elämäntyyliin ja käyttötarkoitukseen, johon ne on tarkoitettu.

Hartan on merkkinä luotettava. Me olemme OZBabyssa myyneet Hartania yli kuuden vuoden ajan, ja koko sinä aikana vaunujen takuuongelmat ovat olleet todella vähäisiä. Kun jotain ongelmia on ollut, tehdas on hoitanut ne saksalaisella täsmällisyydellä ja nopeudella. Iso osa markkinoilla olevista vaunuista on toki korkealaatuisia, mutta Hartan on laadun suhteen aivan omassa luokassaan. Ja kun vauva on pieni ja vaunuille on käyttöä, mikä olisikaan tärkeämpää kuin vaunujen moitteeton toimiminen.

Turvalliset, luotettavat ja laadukkaat lastenvaunut

Hartan-lastenvaunuissa on paljon vauvalle ja vanhemmille tärkeitä ominaisuuksia. Säädettävä jousitus varmistaa vauvan tasaisen ja pehmeän kyydin. Äänettömän kuomun säätömekanismin ansiosta vauva ei herää päiväuniltaan, vaikka vanhemmat käyvät kurkkimassa, että vauvalla on kaikki hyvin. Säädettävä selkänoja ja ratasosan jalkaritilä kasvavat lapsen mukana 3. ikävuoteen asti. Laadukkaat UV-suojatut kankaat pitävät vauvan suojassa.

Haluaisitko jakaa tietoa Hartan-lastenvaunuista blogissamme?

Uudet vuoden 2016 Bellybutton-kuosit ovat ihanan ylellisiä ja kauniita. Todella tyylikäs uutuus Hartanilta! Jos joku teistä lukijoista on kiinnostunut testaamaan Hartanin lastenvaunuja, ottamaan kuvia arjestaan ja jakamaan tietoa blogissamme, voisimme antaa vaunuista alennusta palkkiona vaivannäöstä. Tiedämme, että vaunut ovat hyvät, ja haluaisimme jakaa tätä tietoa vaunuostoa harkitseville perheille myös tätä kautta.

Jos kiinnostuit, laita viesti jossa kerrot itsestäsi ja perheestäsi osoitteella info@ozbaby.fi.

Tutustu Hartanin lastenvaunuihin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *