Kuusi vinkkiä päiväkotitielle

tossut ja reppu päiväkotiinSyksyn alkaessa moni lapsi menee päiväkotiin. Päiväkotiin mentäessä lapsi tarvitsee mukaansa muutamia tavaroita ja vaatteita. Erityisesti pukeutuminen ja Suomen vaihteleva sää on otettava huomioon.

1. Reppu

Lapsen omien tavaroiden kuljettamiseen ja säilytykseen tulee hankkia reppu. Reppu Done By Deer on hauska ja tilava reppu, joka pakkautuu tarvittaessa oman etutaskunsa sisään.

2. Kerhotossut

Tossut ovat ehdoton varuste sisälle. Pehmoisella pohjalla varustetut kerhotossut Melton soveltuvat hyvin päiväkotiin. Lapsen on helppo pukea tossut itse ja ne pysyvät hyvin jalassa. Tossut pitävät sukat puhtaana ja estävät liukastumasta lattialla.

3. Sadevaatteet

Kuravaatteet, sadevaatteet ja kumisaappaat ovat ehdottomat varusteet päiväkotiin sadepäivien varalle. Kura- ja sadevaatteet pitävät lapsen kuivana ja muut vaatteet puhtaana. Kuraleikkejä varten tulee olla myös vedenpitävät käsineet. Päiväkotiin kannattaa hankkia omat sadevaatteet erikseen.

4. Ulkoiluvaatteet

Välikausivaatteet sopivat hyvin pukeutumiseen syksyllä. Tuulenpitävät ja vedenpitävät takit, housut ja haalarit ovat käytännöllinen asu syksyn ulkoleikkeihin. Myös heijastimet ulkoiluvaatteissa ovat tärkeitä pimeän tullessa. Erilaisilla fleeceasuilla voidaan pidentää välikausiasujen käyttöä pidemmälle syksyyn.

5. Unilelu

Päiväkotiin voi hankkia erikseen yhden unilelun päiväunia varten. Unilelut otetaan mukaan päiväkodin ohjeiden mukaan.

6. Probiootti

Probiootti on maitohappobakteereja sisältävä ravintolisä, jota kannattaa nauttia päivittäin. Se auttaa pienen lapsen vatsavaivojen ehkäisyyn, ja vastustuskyvyn parantamiseen.

Mukavaa syksyn odotusta!

Tutustu lastenvaatteisiimme

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *