Oz Mama äitiyspakkaus 2017

OZBabyn OZ MAMA -äitiyspakkaus on taas täällä! OZ MAMA -äitiyspakkaus on Ozbabyn oma upea pakkaus ja laadukas kokoelma tuotteita, jotka sopivat odotusaikaan ja pienen vauvan hoitoon.  Olemme saaneet upeita tuotteita ja yrityksiä mukaan OZ MAMA -äitiyspakkaukseen tänäkin vuonna.

Vuoden 2017 upea Oz Mama äitiyspakkaus on arvoltaan noin 400 euroa. Arvomme joka kuukausi yhden äitiyspakkauksen. Jos haluat voittaa upean äitiyspakkauksen itsellesi, niin muista osallistua arvontaan joka kuukausi!

Osallistu pakkauksen arvontaan täältä  tai Facebook-sivuillamme.

OZ MAMA äitiyspakkauksen 2017 sisältö:

Anne & Mikael Vauvapesä Basic Pöllö

Vauvapesä Basic Anne & Mikael on vauvan pehmoinen ja turvallinen ensipeti. Vauvapesä antaa rauhallisen unen niin kotona kuin matkoillakin. Vauvapesä käykin aivan pienen vauvan matkasängystä. Vauvapesä voidaan laittaa pinnasänkyyn, jolloin vauva tuntee olonsa turvallisemmaksi pienessä pesässään. Vauvapesää voidaan käyttää myös vaunussa ja kehdossa.

Avent Natural rintapumppu, manuaalinen

Rintapumppu AVENT Natural on manuaalinen rintapumppu. AVENT Natural rintapumppu tarjoaa entistä miellyttävämmän pumppausasennon, joten sinun ei tarvitse nojata pumpatessasi eteenpäin. Rintapumpussa on pehmeät hierontatyynyt, joiden ansiosta pumpun suuosassa on mukavan tuntuinen pinta. Rintapumppu AVENT Natural stimuloi hellävaraisesti maidon tuloa, sillä hierontatyyny lämmittää rintaa. AVENT Natural rintapumppua on helppo käyttää, säilyttää ja kuljettaa mukana.

Avent muotitutit

Muotitutti AVENT on anatominen, taipuva ja symmetrinen tutti! Muotitutit AVENTilta ottavat huomioon vauvan kitalaen, hampaiden ja ikenien kehityksen. Kaikki AVENT tutit on valmistettu silikonista ja ne ovat mauttomia ja hajuttomia. Kiinninapsautettava suojus pitää steriloidut tutit hygieenisinä.

Britax hoitolaukku

Britax hoitolaukku on kätevä hoitolaukku pitkällä kantohihnalla, jonka saa kiinnitettyä roikkumaan rattaiden työntöaisaan. Hoitolaukussa on paljon taskuja ja erillinen lämpöeristetty pullopussi. Lisäksi hoitolaukun mukana tulee  näppärä matkakokoinen hoitoalusta.

Done By Deer pehmolelu

Pehmolelu Done By Deer on ihanan pehmeä pehmonorsu lapsellesi unille ja leikkeihin. Pehmoinen Elphee kiinnostaa vauvaa. Lelun selässä on hypisteltäviä ja rypisteltäviä lappuja. Pitkästä kärsästä on hyvä pitää kiinni.

Stonz Booties töppöset

Stonzit ovat loistava valinta lapsen ensikengiksi! Helppo pukea lapsen jalkaan!  Nyt ei enää tarvitse kiusata lasta, eikä äidin ja isän tarvitse hikoilla kengän saamiseksi lapsen pieneen jalkaan. Kanadan jalkaterapeuttien suosittelema lapsen ensikengiksi.

Mamalicious äitiystoppi

Mamalicious äitiystoppi on miellyttävästä ja joustavasta materiaalista valmistettu toppi odottaville äideille. Joustava mikrokuitu takaa sen, että topissa on tilaa kasvavalle raskausvatsalle.

Milestone Baby Cards

Milestone Baby Cards vauvakorttien ideana on tallentaa vauvan ensimmäisistä hetkistä hauskoja muistoja. Pakkauksessa on 30 kpl ekologisia kortteja, joihin on kirjoitettu lapsen ensimmäisen elinvuoden merkittäviä tapahtumia, kuten ensimmäinen hymy, istumaan oppinen ja ensimmäinen syntymäpäivä.

Luma vauvan manikyyrisetti

Luma vauvan manikyyrisetillä hoidat helposti vauvan kynsiä. Pyöristetyt reunat suojaavat vauvaa ikäviltä vahingoilta. Pakkaus sisältää kynsisakset, kynsileikkurin ja kynsiviilan.

Hevea Kawan vauvan purulelu

Hevea Kawan vauvan purulelu on hauska anatominen ja luonnonkuminen ankka vauvan leikkeihin ja puruleluksi. Luonnonkumi on pehmeä ja hellävarainen materiaali lapselle. Materiaali on myös hygieeninen ja soveltuu lapsen pureskeltavaksi.

SockOns vauvan sukanpidikkeet

 

Sock Ons vauvan sukanpidikkeet ovat vanhempien arkea helpottava keksintö, joka pitää sukat varmasti vauvan jaloissa!  Sukanpidikkeet puetaan vauvan sukkien päälle ja ne pitävät sukat paikallaan. Sukanpidikkeet pysyvät napakasti, mutta miellyttävästi vauvan jalassa niin, ettei vauva pysty potkimaan tai repimään sukkia pois jaloista. Lisäksi sukanpidikkeet pitävät jalat lämpimänä, kun sukat pysyvät jalassa.

 

Nursicare hoitava rintasidos

Nursicare on hoitava rintasidos, joka rauhoittaa ja parantaa haavaisia ja kipeitä rinnanpäitä. Nursicare on ainutlaatuinen aktiivinen sidos, joka auttaa haavaa paranemaan nopeammin ja sen kipua lievittävä vaikutus on tutkitusti osoitettu. Nursicare sisältää kolme ainesosaa, jotka yhdessä tehostavat haavan paranemista, lievittävät kipua ja ylläpitävät haavalle sopivan kosteustasapainon. Myrkytön ja turvallinen käyttää imetyksen aikana. Voidaan käyttää myös ennaltaehkäisemään haavojen syntymistä, sillä Nursicare auttaa pitämään rinnanpään kosteana ja pehmeänä.

Lisäksi:

Martinex

Joka pakkauksessa on vaihtuva yllätystuote Martinexilta.

Reima lastenvaate

Vaihtuva Reima Newborn -lastenvaate sesongin mukaan.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *