Kulissien takana tapahtuu: Äidit organisoivat

Ajattelimme kertoa teille arjestamme Ozbabyssa ja arjessa tapahtuvista sattumuksista ja kommelluksista!

Onneksi Ozbabyssa on töissä äitejä, joilla on yhteensä 17 lasta. Äidit ovat kotona joutuneet organisoimaan arkea mitä kiperimmissä tilanteissa ja tiukalla aikataululla. Välillä mennään kaaoksen kautta, mutta aina asiat saadaan hoidettua. Kotona oppii myös hyväksymään ja kestämään ’epätäydellisyyttä’.

Näillä opeilla me menemme Ozbabyssa parhaillaan.

Meitä on yhteensä 10 henkilöä, joista jokainen on normaalioloissakin hyvin täystyöllistetty – pyrimmehän täyttämään asiakkaidemme tarpeet aina mahdollisimman hyvin. Nyt meillä on käynnissä Ozbabyssa poikkeustila: yksi pitkä sairasloma, yksi vatsatautinen poissa töistä, yksi lomalla Kanarialla, yksi rakentamassa taloa (talkoot, joihin oli sovittu vapaapäivät), yksi tulossa kipeäksi (ei onneksi tullut) ja yksi lähti juuri vaihtoon Espanjaan moneksi kuukaudeksi.

Näin vajaalla miehityksellä töiden järjestäminen niin, että asiakkaat saavat palvelua ja tilaamansa tuotteet, ei ole enää ihan helppoa. Normaalisti omien ja lasten sairauspoissaolojen takia rästiin jääneet työt saadaan järjestettyä, mutta nyt meidän piti ’vähän’ miettiä töiden järjestemistä.
Ihmettelemme itsekin miten asiat saatiin sujumaan. Mutta toistaiseksi kaikki on hoitunut eikä suurempia vahinkoja ole sattunut. Nyt pitää koputtaa maalaamatonta puuta.

Onneksi meillä on Ozbabyssa töissä ihan uskomattoman osaava ja joustava porukka. Porukka on selvittänyt asioita ja saanut näin toistenkin työt hoidettua pienen ”omatoimisen perehdytyksen” jälkeen… Joustavuus puolestaan on asenne ja se meillä on kohdallaan. Yhdessä onnistumme asiakkaiden palvelemisessa! 🙂

Huumorilla tästäkin selvittiin: Jarna hyppäsi apuun markkinoinnista reklamaatiohoitajaksi ja kassakoneen taakse!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *