Aurinkolasit talvilomalle suojaamaan lastasi

Talvilomalla monet perheet suuntaavat ulkomaanmatkalle tai laskettelureissulle. Lasten kanssa reissatessa tulee ottaa huomioon auringon voimakkuus, sillä lapsen iho ja silmät ovat erityisen herkkiä auringolle. Siksi perheen pienimmät tulee suojata huolellisesti UV-säteilyltä aurinkolaseilla.

Lasten silmien suojaaminen auringolta on äärimmäisen tärkeää, sillä lasten silmät ovat herkempiä auringon säteilylle ja voivat vahingoittua aikuisen silmiä helpommin. Auringon vaurioittamat silmät eivät palaudu koskaan. Kirkkaalle auringolle altistuminen lisää riskiä sairastua kaihiin, silmänpohjan surkastumiseen sekä aikaansaada erilaista haitallista liikakasvua silmässä.

Esimerkiksi UVA + UVB tason 3 suoja aurinkolaseissa antaa hyvän suojan vesille, uimarannalle sekä ulkomaanmatkalle. Tason 4 suoja on tarkoitettu lähinnä napajäätikkö retkeilijöille, joten näillä laseilla vauvan herkät silmät ovat varmasti suojassa! Polarisoidut linssit puolestaan estävät auringon häikäisyä, ja ovat erityisen hyvät vedessä ja hangessa liikkuessa.

Lasten aurinkolaseissa on usein irrotettava ja säädettävä joustonauha, jolla lasit pysyvät päässä kovassakin menossa!

Tutustu lasten aurinkolaseihimme

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *