Ergobabyn Adapt kantoreppu -ihana paikka vauvalle!

Kevättä rinnassa? Kantorepun avulla pääset kulkemaan kätevästi ulkona ja nauttimaan kevätilmasta vauvan kanssa. Kantoreppu sopii niin arkeen kuin reissuun ja pitää vanhemman kädet vapaana. Ergobabyn uusi kantoreppu Adapt on hyvä kantoväline ja mukava paikka vauvalle olla lähellä vanhempaansa.

Ergobabyn Adapt kantorepussa vauva on mukavasti ja ergonomisesti oikeassa asennossa. Adapt kantoreppu sopii myös heti vastasyntyneelle vauvalle. Tämän kantorepun kanssa ei tarvitse käyttää erillistä vastasyntyneen pienennintä, vaan kantorepun voi ottaa huoletta heti käyttöön sellaisenaan.

Myyjiemme sanoin: vaikka vauva olisi pieni ja sykkyrämytyllä – sopii hän Ergobaby Adapt kantoreppuun. 🙂

Lapsi on kantorepussa ergonomisessa sammakkoasennossa. Ergobabyn Adapt kantoreppu on erittäin hyvä lapsen lonkille ja selälle ja on saanut siitä ”Hip Healthy” tunnustuksen International Hip Dysplasia Institutelta eli vapaasti käännettynä  kansainväliseltä lonkkavika instituutilta. Adapt on myös hyvä lapsen selälle ja kantaa AGR hyväksymisleimaa.

Ergobabyn Adapt kantorepulla lasta voi kantaa kolmessa eri asennossa: edessä, sivulla ja selässä. Kantoreppu on ergonominen sekä vauvalle että kantajalle. Paino jakautuu kantajalle tasaisesti lantiolle ja olkahihnoille.

Kantorepun olkahihnat on hyvin topatut. Halutessasi, voit laittaa ne ristiin selässä. Lantiovyö on tukevasti pehmustettu ja kannattelee vauvan painoa hyvin. Leveä lantiovyö on erittäin mukava ja tukeva. Kantorepun saa säädettyä kantajalle juuri sopivaksi.

Kantorepussa on pehmustettu, säädettävä pään ja niskan tuki vauvalle. Kantorepussa on huppu, jolla suojaat vauvaa auringolta ja annat hänelle suojaa nukkuessa. Huppu antaa suojaa myös, kun imetät lasta kantorepussa. Kantoreppu on helppo säätää lapselle oikean kokoiseksi!

Tutustu kantoreppuihimme täältä!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *