Hoppekids -Yksinkertaista tyylikkyyttä!

Lasten huoneen sisustaminen on aivan ihanaa! Tanskalaisbrändin Hoppekidsin tyylikkäät ja yksinkertaiset sängyt sopivat täydellisesti meidän suomalaisten makuun.

Hoppekids sängyt tarjoavat monia mahdollisuuksia lastenhuoneen sisustamiseen. Yksinkertaisen tyylikäs brändi, joka designillaan lumoaa niin lapsen kuin aikuisenkin. Hoppekids sängyt muuntautuvat vastaamaan kasvavan lapsen tarpeita. Mänty sänkyjen materiaalina kestää käyttöä ja aikaa.

Kaikki Hoppekids sängyt täyttävät kovimmat vaatimukset turvallisuudessa, terveydessä ja ympäristöystävällisyydessä. Hoppekids tuotteille on myönnetty Joutsenmerkki, joten niiden valmistuksessa on huomioitu elinkaariajattelun perusteet sekä turvallisuuteen ja kestävyyteen liittyvät kysymykset. Joutsenmerkki takaa, että tuote on asiantuntijoiden tarkastama ja sen ympäristövaatimuksista on tehty perusteellinen arvio.

Hoppekids tuotteet valmistetaan yrityksen omilla tehtailla Latviassa.

Hoppekids Talosänky on tyylikäs ja kestävä valinta lastenhuoneeseen. Siitä voit rakentaa lapsellesi ihanan pesän!

Talosänky kannustaa lasta leikkimään, ja on pesämäinen, mukava oma tila, jossa lukea kirjoja, haaveilla ja rauhoittua untenmaille. Voit muokata sänkyä katoksella, jolloin saat sängystä mitä tahansa; ritarilinnan, verkolla prinsessasängyn, valoilla saat tunnelmaa, tai voit maalata tai teipata seinää sängyn rajojen mukaisesti.

Sängyn alle voi laittaa vaikkapa säilytyslaatikoita lapsen leluja varten!

Hoppekids kehto on suloinen kehto, joka tuudittaa vauvasi uneen lempeällä keinunnalla. Kehto sopii täydellisesti sisustukseen, yksinkertaisen kaunis ulkonäkö sopii niin lastenhuoneeseen kuin vanhempienkin makuuhuoneeseen.

Kun vauva kasvaa kehtoiän yli, voit poistaa keinujalat, jolloin kehdosta tulee ihana pieni penkki lastenhuoneeseen tai vaikka eteiseen, jolloin lapsella on sopivan kokoinen penkki pukemiseen.

Katso Hoppekids tuotteista lisää täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *