Ora -suomalaiset lastenvaunut!

Ora on suunniteltu vaunuja jo vuodesta 1957. Ora lastenvaunut ja -rattaat on suunniteltu Suomessa ja osa lastenvaunuista myös ommellaan Oran omassa ompelimossa Porissa. Oralla tunnetaan siis suomalaiset äidit ja vauvat, sekä tietysti loska, sohjo, pakkaset, kesähelteet ja muut suomalaisen kalenterivuoden kelit. Oran design on tyyliltään hyvin perinteinen ja ajaton.  Oran värit saavat inspiraation luonnosta ja vaunuja onkin saatavilla erilaisissa luonnonläheisessä väreissä.

Ora Unto yhdistelmävaunut on mahtavat vaunut juuri Suomen olosuhteisiin. Unton voi valita joko kiinteillä pyörillä tai kääntyvillä etupyörillä.

Ora Unto yhdistelmävaunussa on tilava vaunukoppa, jossa vauvan on turvallista ja mukavaa matkustaa ensimmäiset kuukautensa. Reilun kokoinen istuinosa, portaattomasti säädettävä selkänoja sekä säädettävä jalkatuki lisäävät lapsen istumismukavuutta rattaissa.
Ratasistuin sekä vaunukoppa kiinnittyvät runkoon uudella helppokäyttöisellä liitososalla, joka mahdollistaa myös turvakaukalon kiinnittämisen erikseen ostettavan adapterin avulla. Näin turvakaukalossa matkustavan vauvan kanssa on helppo liikkua, kun vain napsautat kaukalon kiinni rattaiden runkoon. 

Lisäksi Unton vaunukopassa on monia käytännöllisiä yksityiskohtia, kuten integroitu aurinkolippa sekä peiton ja tuuletusikkunan suojuksen magneettikiinnitys.  Tilavaan tavarakoriin mahtuvat mukavasti vaikka ostokset!

Ora Hertta kuomurattaat rullaavat kelillä kuin kelillä tasaisesti! Nämä ovat vankat ja turvalliset matkarattaat ja ne kulkevat ketterästi. Renkaat ovat kääntyvät, mutta ne saa tarvittaessa lukittua. Istuimen selkänojassa on portaaton säätö, ja se laskee täysin makuuasentoon jolloin myös päikkärit rattaissa onnistuvat helposti.

Rattaissa on korkea kuomu, joten pidempikin lapsi mahtuu näihin hyvin. Vastaavasti jalkatuki on muotoiltu niin, ettei haittaa vaikka jalat tulisivat siitä hieman yli. Nämä rattaat on helppo kasata ja pakata autoon mukaan!

Ora panostaa vahvasti lasten turvallisuuteen ja terveyteen! Oran vaunujen ja rattaiden ulkokankaisiin ei ole lisätty terveydelle haitallisia lisä- tai käsittelyaineita. Oran vaunujen ja rattaiden kankailla on Öko-tex Standard100 sertifikaatti. Kankaat ovat käsitelty Bionic Eco Finish -käsittelyllä, joka ei sisällä fluoria tai PFAS-yhdisteitä. Lisäksi kankaiden värjäyksessä ei myöskään ole käytetty atsovärejä.

Tutustu Oran tuotteisiin lisää täältä.

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *