Starttipaketti on huoleton valinta!

Starttipaketti on nimensä mukaisesti aloituspaketti vauvaperheelle. Starttipaketin idea on tehdä lastentarvikkeiden hankinnasta helppoa. Starttipaketti on valmiiksi mietitty kokonaisuus, jonka kaikki osat sopivat toisiinsa.

Travel System eli turvakaukalo kiinnitettynä rattaiden runkoon.

Millaisia starttipaketteja on olemassa?

Olemme tehneet erilaisia starttipaketteja helpottamaan asiakkaitamme. Kaikki eivät jaksa tai ole kiinnostuneita vertailemaan erilaisia lastentarvikkeita. Siksi kokosimme starttipaketit: voit valita niiden joukosta ilman, että käyt kaikkia vaunuja ja turvakaukaloita läpi.

Ensin starttipaketteja oli vain pari ja nyt niitä löytyy jo monenmoisia. Vaunupaketit ovat suosituimpia, mutta kyllä lastenhuoneen starttipaketitkin kiinnostavat.

Starttipaketti – liiku vauvan kanssa

Nämä ovat ne suosituimmat startit, eivätkä syyttä! Vaunuja on olemassa paljon, samoin turvakaukaloita. Pohdinta Travel Systemistä eli vaunujen ja kaukaloiden yhteensopivuudesta jää pois, kun valitsee starttipaketin.

Vauvan kanssa liikkumiseen tarkoitetut starttipaketit pitävät sisällään yhdistelmävaunut, turvakaukalon, mahdollisesti turvakaukalon jalustan sekä muita tarvikkeita. Suosituin näistä paketeistamme sisältää Britax Smile II yhdistelmävaunut, Britax Baby-Safe 2 i-Size turvakaukalon, Britax Flex Base jalustan kaukaloon, tarvikelaukun vaunujen työntöaisaan sekä hyönteissuojan vaunuun.

Paketti on valmiiksi mietitty kokonaisuus, jonka kaikki osat sopivat toisiinsa. Yhdistelmävaunuilla kuljetat ja nukutat vauvaa ulkona. Autoillessa lapsi kulkee turvakaukalossa. Jalusta taas helpottaa kaukalon kiinnittämistä autoon. Kun on tarve lähteä kauppaan ja vauva on nukahtanut kaukaloon, kiinnität turvakaukalon vaunun runkoon ja Travel System on valmis.

Kun lapsi haluaa istua, vaihdat vaunukopan ratasistuimeen ja vaunut muuttuvat rattaiksi. Tarvikelaukussa kuljetat kaiken tarpeellisen kuten avaimet ja puhelimen sekä juomapullon. Hyönteissuoja suojaa lasta päiväunilla ja vaunulenkeillä.

Katso kaikki Starttipaketit vauvan kanssa liikkumiseen >>

Vauvan koti – starttipaketti

Olemme koonneet valmiin kalustesetin vauvan huoneeseen. Starttipaketti pitää sisällään kaikki suurimmat huonekalut ja tarvikkeet yhteensopivana pakettina.

Paketissa on hyllykkö ja hyllykköön sopiva hoitotaso sekä hoitoalusta, joiden avulla hyllykkö muuttuu hoitopöydäksi. Kun et tarvitse enää hoitopöytää, saat kauniin hyllykön lapsesi huoneeseen leluja varten.

Pinnasänky, pinnasängyn reunapehmuste ja kaunis pussilakanasetti sopivat kaikki toisiinsa. Unipesällä pienennät sängyn vastasyntyneelle sopivaksi ja luot ihanan pikkupesän vauvalle. Imetystyyny helpottaa imetystilanteita ja säästää imettäjän hartioita ja niskoja.

Katso Vauvan koti – starttipaketit >>

Uuden perheen starttipaketti

Tästä tuoteryhmästä löytyy mm. imettäjän starttipaketti, joka on näppärä paketti tuotteita imetyksen tueksi. Meillä on kahta erilaista pakettia, joista toinen on koottu Aventin tuotteista ja toinen Lansinohin.

Lasinoh paketti sisältää imetystyynyn, rintapumpun, lanoliinivoiteen, rinnanlämmittimet, liivinsuojat ja tuttipullon.

Tutustu kaikkiin Starttipaketteihimme >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *