Britaxin matkarattaat mukana lomalla Kanarialla

HOLA!
 
Joulun pyhät takana ja samoin on myös meidän perhe kotiutunut taas tänne Turun kupeeseen lomareissun jälkeen. Joulukuun puolessa välissä matkasimme koko perheen voimin Kanarialle Arguineguiniin. Ihana loma oli. Mukaan pakattiin myös Britaxin matkikset, Britaxin kova koppa ja Britaxin kaukalo. Nämä saimme siis ihan helposti pakattua mukaan ja pakattuna matkasi koneen ruumassa Kanarialle asti. Plussaa on kyllä rattaiden taittuminen todella pieneen tilaan ja kevyt ovat myös!
 
Perillä meitä odotti uudenkarhea Opel Zafira ja oli ihana saada perheen pienin omaan turvakaukaloon kiinni vuokra-autoon. Tytöille oli myös paikallisen vuokraamon turvaistuimet odottamassa jo autossa.
 
Britaxin matkarattaat olivat kyllä superhyvät nyt reissussa. Pidemmät päiväunet meidän Viktor nukkuin useimmiten kovassa kopassa (jonne siis vielä mahtuu 8 kk:n iässä ainakin näin kesävetimissä). Ostoskeskuksessa oli taas helppo liittää turvakaukalo rattaisiin ja muutoin kuopus matkasi matkarattaissa istuen monet matkat rannalla, kaupungissa ja ostoskeskuksissa. Pienet ja kätevät menopelit ja kotiinkin rattaat saapuivat ihan ehjänä! Rattaisen renkaat taitavat olla ainoat, joissa matkisten puolen vuoden reipas käyttö alkaa jo vähän näkyä.
 
Kova koppa alkaa olemaan nyt liian pieni meidän 8,5 kuiselle pojalle, mikäli poika pakataan talviromppeisiin. Kesävetimissä koppa kävi vielä oikein hyvin. Myös turvakaukalo alkaa olemaan kovin ahdas toppavaatteilla pojalle. Mietinnässä onkin jossakin vaiheessa vaihtaa kuopukselle isompi istuin. Pojalla oli nyt mittaa reilut 72 cm ja painoa 9 kg 8 kk-neuvolassa.
 
Oikein hyvää uutta vuotta 2012!
 

Yksi ajatus: “Britaxin matkarattaat mukana lomalla Kanarialla

  1. meillä on samat mitat, ihan karvan vähempi painoa. meillä on siis samat rattaat; ja renkaista minäkin valittaisin. niissä näkyi jo ekan päivän jälkeen jälkiä.. muuten on kivat ja näppärät rattaat, me oltiin lauantaina kylpylässä ja sielläkin sai allasosastolle ottaa mukaan.
    selkänojan säätö on vaan vähän huono, se on niin jäykkä että hankala säätää. mulla on siis ongelmaa käsien kanssa vähän, ja rattaat on 6kk jälkeen ihan uudenkarheat kun käytetty eka paristi kuukaudessa..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *