Lumileikkejä…

 

Tänään on mun neljäs lomapäiväni…
Ikkunasta katsellessani, huomasin pihalla koiran, siis pian pihalle! Aurinko paistoi pilven takaa ja tuuli pöllytti lunta. Sain taas ylleni Reiman haalarin, sillä eilisen jälkeen äiti totesi puvun olevan lämmin, hengittävä, tuulenpitävä ja vedenpitävä!Naapurimökin täti oli ulkoiluttamassa koiraansa ja pääsin silittämään koiraa. 
Yllättäen koira lipaisi mua naamasta ja sain siltä pusun! Meitä kaikkia nauratti tuo koiran nuolaisu! Naapurin täti kehui mun uutta hienoa haalaria! Mä olen niin iloinen ja ylpeä saamastani puvusta! Onneksi Etelä-Suomessa on sellaiset kelit, että pääsen pukemaan haalarin ylleni kotiin palattuamme! Tepastelin pitkin mökkipihan tietä ja innostuin kipuamaan lumikasan päälle. Mua piti hiukan auttaa kiipeämisessä, mutta ylös päästyäni kierin mäkeä alas hirmuista vauhtia ja heti uudestaan ylös ja alas! Mulla oli tosi hauskaa ja vielä hauskempaa, kun sain äidin ja isän mukaan leikkiin! 
 
– Reima kevätpuvun testaaja Aku 2 v. – 
 
 
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *