Mäenlaskua ja kikatusta

 

Tänään on mun toinen lomapäiväni…
Kun kurkkasin ikkunasta ulos – taas paistoi aurinko taivaalla ja se sai mut tosi iloiseksi –jee hyvä ilma lähteä ulos leikkimään! Iskä puki ylleni Reiman uuden keväthaalarinvillapukuineen, sillä mä en palellut eilen lainkaan tuolla uudella puvulla. Se oli tosi lämmin! Onneksi se on myös riittävän reilu, niin äidin ja isän ei tarvitse ”hikihatussa” vetää käsiä hihaan tai jalkoja puntteihin. Mä melkein hyppään haalarin sisään yhdellä loikalla! 
Äiti ja isä lähtivät mun kanssa pihalle. Löysimme varastosta sinisen pulkan ja lähdimme laskemaan mäkeä läheiselle rinteelle. Mäellä oli myös muitakin lapsia laskemassa, mua vähän isompia. Iskä laittoi mut istumaan pulkkaan mäen puolivälistä. Vauhti kiihtyi hurjaksi ja törmäsin alhaalla kinokseen. Sen seurauksena pulkka lennätti mut ympäri lumihankeen ja minä hekotin tapahtunutta pitkään! Laskin vielä monta kertaa senkin jälkeen ja osasin myös vetää pulkkaa aivan itte perässäni!
-Reima kevätpuvun testaaja Aku 2v.- 
 
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *