Potkurilla potkutellen…

 

Tänään on mun ensimmäinen lomapäiväni täällä Lapissa…
Nousin aamulla jakkaralle ja laitoin nenäni kiinni ikkunaan kurkatakseni ulos. Taivaalla näkyi pilviä ja aurinko, joten sää lupasi kivaa ulkoilua. Äiti otti matkalaukusta esiin mun uuden Reiman keväthaalarin ja se oli kyllä tosi hieno! Siinä oli monenlaisia isosilmäisiä kaloja: raidallisia, mustia, harmaita ja keltaisia. Kalat näyttivät puhaltavan suustaan palloja.
Onneksi mittari näytti +2 astetta, niin sain kokeilla heti uutta haalariani. Laitoimme puvun alle villavaatteet, koska olen tähän saakka pitänyt ulkona toppahaalaria. Päästyäni ovesta ulos löysin varaston nurkalta potkurin. En ole aiemmin nähnyt sellaista vempainta, sillä meillä kaupungissa ei pysty kuulemma potkukelkalla liikkumaan? Istahdin kelkan kyytiin ja iskä lähti hurjaa vauhtia potkuttelemaan tietä pitkin. 
Meillä oli kova vauhti ja mua meinas vähän pelottaakin. Kun iskä pysähtyi alamäessä, pääsin minäkin kokeilemaan tuota laitetta ja hyvin meni. Työnsin sitä eteenpäin ja taaksepäin ja potkuri totteli mua hyvin! Tänään en malttanut leikkiä mitään muuta, vaan halusin ohjata kelkkaa ihan itte koko päivän!
– Reima kevätpuvun testaaja Aku 2v – 
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *