BRITAX Max-Way ja Trifix luovat ainutlaatuista turvaa lapsellesi!

Kauan odotetut uutuudet maailman suurimmalta turvaistuinvalmistajalta on nyt markkinoilla. Britax Max-Way ja Britax Trifix turvaistuimet pitävät huolen siitä, että lapsesi saa matkustaa autossa turvallisesti. 

BRITAX -tuotteet kuuluvat Euroopan suurimpien riippumattomien tuotetestauslaitosten (esim. autojärjestöjen ja kuluttajasuojavirastojen) mukaan luokkiensa parhaimmistoon, ja ne ylittävät aina lakisääteiset turvavaatimukset.
 
 
Tutustutaampa hieman istuimien eroihin ja hienoihin ominaisuuksiin…
 
Max-way on Britaxin miellyttävin selkä menosuuntaan kiinnitettävä turvaistuin turvaistuinryhmässä 1-2. Lapsesi voi matkustaa istuimessa noin 9 kuukauden ikäisestä 6 vuoden ikään asti. Painoraja tässä istuimessa on huimat 25 kg!
 
Max-Wayn parhaimpia ominaisuuksia ovat: viisipistevaljaat, jotka pitävät lapsen kiinni istuimessa onnettomuuden sattuessa parhaalla mahdollisella tavalla. Törmäysvoimat eivät pääse vaikuttamaan lapseen äkillisesti, vaan 5-pistevaljaat kohdistavat niitä hallitulla tavalla. Turvaistuin selkä menosuuntaan tukee lapsen niskaa ja kaulaa parhaiten törmäyksen sattuessa. Korkeussuunnassa säädettävä päätuki ja valjaat, joiden ansiosta istuinta voi muokata lapsesi kasvun mukaan. Korkeat ja pehmustetut sivutuet antavat ihanteellisen sivutörmäyssuojan onnettomuuden sattuessa. Tukijalka, joka parantaa istuimen vakautta. Useat kallistusasennot, joiden ansiosta lapsesi viihtyy istuimessa paremmin. Top Tether-kiinnityspisteet lisäkiinnitykseen, joka takaa parhaan mahdollisen turvallisuuden kaikissa onnettomuustilanteissa, tulipa törmäys sitten edestä, takaa, sivulta tai ylhäältä. Top Tether -kiinnityshihna on turvallisuuden kannalta merkittävä.

Muita hienoja ominaisuuksia:

 • Turvavyön lukitusmekanismi varmistaa oikean asennuksen
 • Olkapehmusteet lisäävät lapsen mukavuutta
 • Valjaiden kiinnikkeet helpottavat lapsen asettamista istuimeen ja ottamista siitä
 • Solki pysyy menosuuntaan, joten lapsi on helppo laittaa istuimeen
 • Vatsapehmuste lisää lapsen mukavuutta
 • Nopeasti irrotettava päällinen ei vaadi valjaiden pujottamista uudelleen
 • Pehmustettu päällinen voidaan irrottaa pesua varten
 • Pienempi istuin jättää enemmän jalkatilaa, joten se sopii erinomaisesti pieniin autoihin
 • Sopii hyvin auton takaistuimen keskipaikalle
 
TRIFIX on Britaxin uusin ja turvallisin ryhmän 1 turvaistuin. Tässä istuimessa lapsesi voi matkustaa 18 kg asti eli noin 4 -vuotiaaseen asti. 
  
TRIFIX on myös ensimmäinen turvaistuin, jossa on BRITAXin mullistava ISOFIX+-asennusjärjestelmä, joka on BRITAXin uusin voimien hallintaan liittyvä innovaatio. BRITAXin patentoitujen V-Tether- ja Pivot Link -tekniikoiden yhdistelmä vähentää huomattavasti lapsen eteenpäin suuntautuvaa tai kierteistä liikettä, joten lapsi on aiempaa paremmin suojattu. 
TRIFIXIN parhaimpia ominaisuuksia ovat ensiluokkainen ISOFIX-järjestelmä, joka mahdollistaa kiinnittämisen suoraan auton ISOFIX- ja Top Tether -kiinnityspisteisiin. V-Tether eli Top Tether -järjestelmä, joka vaimentaa älykkäästi energiaa onnettomuuden mukaan, tällöin lapsesi on paremmin suojattu onnettomuuden sattuessa! Top Tetherin kolmannen kiinnistyspisteen ansiosta istuimen kiertoliike vähenee onnettomuuden sattuessa. SI-Pad-tekniikka, joka antaa lapsellesi ensiluokkaisen sivutörmäyssuojan. Viisipistevaljaat, jotka suojaavat lastasi tehokkaasti onnettomuuden sattuessa ja joita voidaan säätää yhdellä kädellä. Korkeat ja pehmustetut sivutuet, jotka antavat ihanteellisen sivutörmäyssuojan.

Muita hyviä ominaisuuksia: 

 • Sivutörmäyssuoja
 • Olkapehmusteet vähentävät lapsen liikettä eteenpäin törmäyksen sattuessa
 • Korkeussuunnassa säädettävä päätuki ja valjaat 
 • Väriosoittimet ilmaisevat ISOFIX-kiinnikkeiden lukkiutumisen
 • Väriosoittimet ilmaisevat Top Tether -järjestelmän oikean kiinnityksen
 • ISOFIX-kiinnikkeen irrotin avataan helposti edestä
 • ISOFIX-kiinnitysohjaimet – helpottavat asennusta ja suojaavat auton sisustusta
 • ISOFIX-kiinnitysvarret helpottavat säilytystä
 • Useita kallistusasentoja, – joita voidaan säätää lasta häiritsemättä
 • Nopeasti irrotettava päällinen ei vaadi valjaiden pujottamista uudelleen
 • Pehmustettu päällinen voidaan irrottaa helposti pesua varten
 • Valjaiden kiinnikkeet helpottavat lapsen asettamista istuimeen ja ottamista siitä
 • Solki pysyy menosuuntaan, joten lapsi on helppo laittaa istuimeen
 • Asennus ISOFIX-kiinnikkeillä
 
Tilastojen mukaan joka neljäs auto-onnettomuus johtuu sivutörmäyksestä. Vielä hälyttävämpää on, että sivutörmäykset aiheuttavat 20 prosenttia kaikista lasten kuolemantapauksista ja vaikeista loukkaantumisista auto-onnettomuuksissa.
Isofix-kiinnitteisellä turvaistuimella väärinasentamisen vaaraa ei ole, jolloin lapsesi on turvattu parhaalla mahdollisella tavalla!

OZBabyssa nyt BRITAX myymälätestaus 15.5-31.5.2012! Tule myymäläämme, myyjämme sovittavat Britax Trifix ja Max-way turvaistuimen autoosi, saat -10% alennusta. Tervetuloa

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *