Veeti kallio ja Jenni Teräväinen – suloinen uusi elämä

 

Kyläilyä
     Tänään puettiin ensimmäistä kertaa juhlamekko päälle – vielä nimetön tyttönen, ikää kuusi viikkoa – pääsi nimittäin serkkutytön nimppareille. Mukaan lähtivät myös ekaa kertaa koekäyttöön uudet Baby Jogger CityMini 3- matkarattaat. Tähän asti pienokainen on nukkunut niissä vain parvekkeella, sillä niihin sujahtaa kätevästi vaunujen pehmeä kantokoppa, jolloin isoja yhdistelmävaunuja ei tarvitse vedellä koko kämpän läpi parvekkeelle asti.
 
     Rattaat ovat ihanan helppo vetäistä kasaan yhdestä kahvasta yhdellä kädellä ja ne mahtuvat pienemmänkin auton takakonttiin vaivatta. Veeti tokaisikin, että ”siinä on jollain insinöörillä välähtänyt, kun on tuon mekanismin keksinyt” ja olen kyllä samaa mieltä asiasta. 
 
    Rattaat mahtuvat myös käytössä hyvin pieneen tilaan,sillä meidän yhdistelmävaunujen a  htaaminen meikäläisen pieneen ”kauppakassiin” on hieman haastavaa – nämä sujahtavat sinne kyllä kivuttomasti. Mukaan nimppareille me otettiin myös vaunujen kantokassi, sillä ajatuksena oli, että tyttönen ottaisi tirsat ulkona rattaissa, kun oli niin ihanan aurinkoinen päivä. Kuulumiset juhlissa vaihdettuamme ja ihania kakkua syötyämme, pieni tyttönen pääsi päiväunille. Hyvin nukkuu!
-Jenni ja Veeti-

 

Baby Jogger single rattaiden ostajalle tarvikelaukku työntöaisaan kaupan päälle (arvo 49,-)

Baby Jogger single -rattaat OZBabysta

 

5 ajatuksia “Veeti kallio ja Jenni Teräväinen – suloinen uusi elämä

  1. ja meillä on zapp xtrat joissa on käännetävä istuinosa. cresent tekee matkiksia (uudet, 2012 vuosi) joissa on käänneettävä istuinosa, samoin recarolla, peg peregolla ja olikohan vielä chiccolla. eli valikoimaa löytyy

  2. Hei Nyt On OZBabyssa Baby Jogger City Versa Gt, jossa ratasosan saa käännettyä työntäjään päin halutessaan. Kannattaa tutustua. baby Joggerit ovat tunnettuja siitä, että heillä on patentoitu Quick Hold-mekanismi, jonka avulla rattaan saa taitettua kokoon vain yhdellä kädellä ja pieneen tilaan taittuukin. Niihin saa myös turvakaukalon ja vaunukopan adabtereilla kiinni, jolloin puhutaan yhdistelmä- vaunuista/rattaista. Versa ei ole niin sanottu matkaratas, mutta soveltuu se siron mallinsa puolesta myös siihen. Tästä pääsette tutustumaan

    http://www.ozbaby.fi/tuote/rattaat-baby-jogger-city-versa-gt-2012/BJ21210/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *