Foogo Thermos -nokkamuki metsäretkellä mukana..

 


Tänään aamusta paistoi aurinko tosi ihanasti, syksy oli kauneimmillaan.  


Kun kerranki oltiin koko perhe kotona samaan aikaan, päätimä tehä jotakin vähä arjesta poikkeavaa. 
Aamusta kuitenkin ennen sen kummempia toimia lähettiin yhessä käymään kävellen kylillä, koska meille oli tullut matkahuoltoon paketti, jossa ootettiin olevan Foogon thermos -nokkamuki Aadalle.  
Aada nukahti kävelyn päätteeksi pienet päikkärit ulos vaunuihin, joten mukia päästiin testailemaan vasta, ku neiti heräs ja alettiin syömään ruoka.

Mie otin uuden mukin heti innoissani käyttöön, ku ruokapöytään päästiin. Aada pyöritteli mukia käsissä ja testasi kuinka muki kestää pöytään hakkomista, hyvinhän se kesti..pöytään tais tulla muutama lommukin, mutta maitoapa ei pöytään roiskunut, vaikka Aadalla taisi se olla vähän tarkoituksena. Hyvin maistui maito Aadalle uuesta mukista !  Ruokailun päätteeksi pesin mukin, että saisima ottaa sen mukaan, ku lähetään käymään mettässä retkellä ja kattomassa miten meillä on marjoja. 
”Jos metsään haluat mennä nyt…”  Joo, iltäpäivälä tosiaan lähimä sitte käymään sielä mettälä kattomassa niitä marjoja ja samala tehtiin pieni retki, oli ihan eväätki mukana! Aada tapsutteli menehmään vauhila mettässäki, vaikka sielä jalkojen etheen sattuki aina vähä vaikka mitä, mutta se ei vauhtia tuntunu hiastavan. 
Kauan me jaksoimaki sielä käveleskellä ja ihastella, kunnes nälkä ja varsinki jano siinä iski. Asetuima yhen ”mäthään” pääle ja mie kaivoin Aadale nokkamukin esiin, johon olin laittanu maitoa mukhaan. Aada oli ihan innoissaan uuen mukin kanssa ja lähti muki niin tärkeänä käessä käveleskelehmään.
Sitten oli kotia lähön aika ja yritin saaha Aadalta mukia pois, että laittaisin sen reppuun niin ei tarvi käsissä kantaa.. No eihän tämä siitä suostunut ees luopumaan sen vertaa – taisi Aada ihastua uuteen mukiin. 😀
Illala ku kotia pääsimä, huomasima, ettei otettu sitte neitistä yhtään kuvia reissun aikana 🙁 …harmittaa.
Aloin tyhjentämään reppua ja pesin retkimukit  ..ahh, huomasin kuinka helppo tämä Aadan uusi muki oliki pestä! Ei yhtään maitotahraa jääny kiinni niin, että olisi pitäny hinkata mukia kauan aikaa. Edelliset mukit mitä meillä on ollut käytössä, jos niissä vähänki pitemmän aikaa maito on seissyt eikä heti ole tultu pestyä, niin niihin on jäänyt ilkeät maitotahrat. Tähän ei semmosia kyllä jääny ollenkaan.
 
Maitokin tämän reissun ajan oli kyllä pysynyt hyvänä. Ainoa mitä jossain vaiheessa kaipasin tähän mukiin oli korkki, että saisi nokkamukin piiloon, jottei siihen tarttuisi kaikki roskat, jos muki kulkee mukana reissuilla.   
-Tiia ja Aada –

 


Tästä pääset tutustumaan Foogo Thermos -nokkamukiin OZBabyn verkkokauppaan!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *