Hust & Claire ja Racoon- Tanskalaista laatua!

HUST & CLAIRE – laadukasta tanskalaista suunnittelua!

 

Hust & Claire on tanskalainen vaatemerkki. Clairen talvivaatteet ovat äärimmäisen kestäviä ja samalla hyvin toiminnallisia. Clairen talvivaatteita on mukava käyttää, sillä materiaali on täysin vedenpitävä ja se on suojattu Dupont-teflonilla kestävyyden takaamiseksi.  Hust & Claire -talvivaatteiden materiaalit on testattu useilla käyttäjillä ennen tuotantoa.
Talvihaalareissa ja takeissa on irroitettava huppu ja hupun karvan saa irti. Clairen talvivaatteissa on tehokkaat heijastimet joka puolella, joiden ansiosta lapsesi näkyy tehokkaasti pimeälläkin. Täysin vedenpitävän ja kulutusta kestävän ja laadukkaan Oxford-nylonista valmistetun materiaalin lisäksi talvivaatteissa on teipatut saumat. 
 
Hengittävä: 5 000 g/m2/24hr
Vedenpitävä: vesipilari 8 000 mm

 

 


RACOON – Tanskalaista laatua 2004 vuodesta lähtien.

Racoon on vuonna 2004 perustetun Pure Kids -vaatevalmistajan merkki, joka aiemmin tunnettiin nimellä Cupcake. Tanskalaiset Racoon vaatteet ovat laadukkaita ja kestäviä sekä samalla todella tyylikkäitä. Racoon talvivaatteet ovat veden- ja tuulenpitäviä, hengittäviä sekä kulutuksen kestäviä. Kaikki saumat ovat myös teipatut, jolloin vesi ei pääse saumoista sisälle. Talvivaatteiden sisävuori on  pehmeää ja lämmintä fleece-kangasta.
 
Vedenpitävä:(vesipilari 7000),
Hengittävä: (7000g/m/24h)
Materiaali: Thermolite-vanu pitää lapsen lämpimänä kovallakin pakkasella.

 

OZBabyssa Racoon ja Hust & Claire-ulkoiluvaatteet NYT -25%

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *