Säilytä vaunujasi rakkaudella!

Oletko hankkimassa vaunuja? Onko lapsesi jo sen ikäinen, että vaunut on aika laittaa varastoon säilöön? vai oletteko kenties lähdössä matkalle vaunujen kanssa? Vaunuista kannattaa pitää hyvää huolta, jotta ne säilyvät hyvänä mahdollisimman pitkään ja säilyttävät jälleenmyyntiarvonsa.  

 

Lastenvaunujen säilytys kuivassa lämpimässä paikassa

 

Kun mietit lastenvaunuille sopivaa säilytyspaikkaa, muista varmistaa, että ympäristö on mahdollisimman ihanteellinen vaunujen hyvänä pysymiselle! Kosteassa ympäristössä kankaat voivat mennä homeeseen ja rautaosat ruostua. Neutraalilämpöinen ja kuiva varasto on paras vaihtoehto vaunujen säilytykselle. Mikäli epäilet varaston kosteuspitoisuutta, voit varmuuden vuoksi irroittaa vaunun kankaat erikseen säilytettäväksi sisätiloihin.

 

Lastenvaunujen säilytys suojattuna

 

Lastenvaunut on hyvä myös suojata erillisellä suojakankaalla tai kuljetuskassilla. Suojaamalla vaunut  varmistat, että ne pysyvät puhtaina ja mikään muu varastossa oleva tavara ei pääse naarmuttamaan vaunujasi.

 

Lastenvaunujen säilytys matkan aikana 

 

Kun olette lähdössä perheen kanssa matkalle ja vaunut on pakattava mukaan, muista hankkia kunnollinen kuljetuskassi vaunuja varten, jotta ne pysyvät vahingoittumattomina kuljetuksen ajan. OZBabyn valikoimiin kuuluva Stokke Pram pack-kuljetuskassi on hyvä vaihtoehto vaunujen säilyttämiseen kuljetuksen ajaksi. Kuljetuskassia voi käyttää myös vaunujen suojana varastosäilytyksessä. 

Tutustu tästä Stokke pram Pack-kuljetuskassiin. 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *