Bloggaajien kokemuksia Stokke-tuotteista


All You Need Is White -blogin Satu kertoo kokemuksiaan Stokke Sleepi Mini sängystä, joka on ihanteellinen pesä vastasyntyneelle vauvalle:

On olemassa montakin syytä, miksi päädyin lopulta tähän sänkyyn. Ensinnäkin ihastuin sängyn kauniiseen ulkonäköön sekä ovaaliin muotoon. Toinen yhtä tärkeä ominaisuus oli pyörät! Sänkyä on kiva liikutella ympäri kotia, se liukuu helposti ja lähes äänettömästi lattiaamme pitkin, myös paksujen mattojen yli kulkee vaivattomasti. Tämä liikuteltavuus tulee varmasti olemaan tärkeä ominaisuus käytännössä! Pyörät saa myös tarvittaessa lukittua.

Stokke Sleepi Mini pinnasängyn ostajalle nyt kaupan päälle Extension-lisäpalat! Liittämällä Stokke Sleepi Bed extension lisäpalat sänkyyn soveltuu se jopa kolmivuotiaalle. Huomioithan, että lisäosan lisäksi sinun tulee ostaa isompi patja sänkyä varten. Tutustu Stokke Sleepi Mini pinnasänkyyn OzBabyn verkkokaupassa tästä! Lue koko blogikirjoitus täällä!

Myös Sí Moda -bloggaaja Kaisa on jakanut omia kokemuksiaan Stokken tuotteista. Kaisa kuljettaa vastasyntynyttä tytärtää tyylikkäissä Stokke Crusi lastenvaunuissa. Kaisa kirjoittaa:

Vaunujen designiin ja poikkeukselliseen korkeuteen on nimenomaan kiinnitetty erityistä huomiota suunnittelussa. Omasta mielestäni Stokken Crusi-vaunut ovat muutenkin erittäin onnistuneen suunnittelun tulos.

Stokke Crusi lastenvaunut löydät OzBabyn verkkokaupasta tilaustuotteena. Tutustu Stokke Crusi lastenvaunuihin tästä!  Lue myös Kaisan käyttökokemukset kokonaisuudessaan tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *