Suojaathan lapsesi silmät auringolta?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lapselle kannattaa hankkia hyvät aurinkolasit jo vauvana. Lapsi tarvitsee laseja vielä enemmän kuin aikuinen. Hyvät lasten aurinkolasit  istuvat lapsen päähän kunnolla ilman, että ne painavat ikävästi. Hyvin muotoillut sangat sekä niskan takaa menevä nauha pitävät lasit päässä reippaissakin leikeissä. Lapset voivat väännellä aurinkolasiensa sankoja, hyvät aurinkolasit kestävät tämänkin.

Lapselle kannattaa hankkia hyvät aurinkolasit jo vauvana. Lapsi tarvitsee laseja vielä enemmän kuin aikuinen. Hyvät lasten aurinkolasit  istuvat lapsen päähän kunnolla ilman, että ne painavat ikävästi. Hyvin muotoillut sangat sekä niskan takaa menevä nauha pitävät lasit päässä reippaissakin leikeissä. Lapset voivat väännellä aurinkolasiensa sankoja, hyvät aurinkolasit kestävät tämänkin.

Lasten aurinkolasien suojaus tulee olla 100% haitallisia UVA- ja UVB-säteitä vastaan.

Hanki lapselle hyvät aurinkolasit

Lasten silmien suojaaminen auringolta on äärimmäisen tärkeää, sillä lasten silmät ovat herkempiä auringon säteilylle ja voivat vahingoittua aikuisen silmiä helpommin. Auringon vaurioittamat silmät eivät palaudu koskaan. Kirkkaalle auringolle altistuminen lisää riskiä sairastua kaihiin, silmänpohjan surkastumiseen sekä aikaansaada erilaista haitallista liikakasvua silmässä.

Muistathan, että aurinko heijastuu moninkertaisena lumen ja veden pinnasta! Lasketellessa, rannalla ja veneillessä aurinkolasit ovat tosi tärkeät. Polarisoidut linssit suojaavat vielä tehokkaammin kuin tavalliset linssit. Polarisoidut lasit sopivatkin erityisen hyvin veneilyyn.

 

Tutustu lasten aurinkolaseihin verkkokaupassamme tästä!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *