Meiän – sen isän blogi

OzBaby on aloittanut uuden blogiyhteistyön


OzBaby on aloittanut yhteistyön uuden bloggaajan kanssa.  Blogi on nimeltään MEIÄN – sen isän blogi.
Blogin kirjoittaja Ville on 30-vuotias miehenalku ja pojanloppu, jota kiinnostaa hyvinvointi ja ravintohommat, kauniit asiat, kodin remontointi ja sisustaminen. Villen perheeseen on syntymässä vauva isänpäiväviikolla. OzBaby seuraa nuoren perheen elämää jatkossa säännöllisesti täällä OzBabyn blogissa.

Tässä ensimmäisenä päivityksenä Villen postaus noin kuukauden takaa, joka kertoon MEIÄN ALUSTA.

MEIÄN ALKU

Nyt on niiiin paljon kyselty, että mitä, miten, miksi, kuka ja hä ?? Avataanko tätä meidän juttua hiukan
Meitä on siis minä ja tuo toinen puolisko, joka on myös mies. Tällä yhtälöllä ei vielä lapsia synny, mutta halua ja rakkautta sitäkin enemmän toteuttaa unelmiaan.
Olen koko ikäni tiennyt, että haluan lapsia ja tulla isäksi. Välillä se tuntui jopa ahdistavalta, kun tapaa siihen ei oikein meinannut keksiä. Vuodet vierivät, tuli elettyä oikein kunnolla ja kasvettua siinä samalla. Muutama vuosi, ehkä n. 3vuotta sitten aloin tosissaan taas miettimään isyyttä ja vanhemmaksi tuloa. Silloin aloin netin kautta etsimään keinoja, portaaleja, ihmisiä, että jostain löytyisi vastaus miten tämä onnistuisi. Kaikki adoptiojutut nyt voi heti sulkea pois, kun ei sellainen tulisi koskaan olemaan mahdollinen. Ainakaan vielä ja tuskin koskaan, kun elämme näin byrokraattisessa järjestelmässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *