Kotiutumista

Muistatteko sen tunteen, kun vauvan tultua kotiin, käytte ensimmäisen kerran esimerkiksi ruokakaupassa? Hedelmät jää punnitsematta ja pelottaakin vähän olla ihmisten ilmoilla.
Ville kertoo ensimmäisistä päivistä kotona vauvan kanssa.

 Sen isän blogi – Mietteitä ja otteita nuoren perheen elämästä, johon kuuluu kaksi miestä ja vauva.

Hoblaa !! Kotona ollaan ! Ollaan oltu viime perjantaista asti kylläkin, mutta tämä pieni hurmuri on ihan sekoittanut iskän pään, eikä blogin päivittämisestä oo tullut mitään !
Sellainen pikkumies sieltä laitokselta sitten kotiin tuli. Kaikki on mennyt tosi kivasti. Vielä ei osata kiukutella, eikä oikein mikään harmitakaan. Pientä kitinää aiheuttaa, kun alkaa maitoa tekee mieli. Yöllä heräillään muutaman kerran ja uni kyl tulee heti, kun on superisot satsit on vetästy. Ollaan kyl tähän mennessä päästy aika helpolla…. Niii… Hän siis syö tosi paljon. Mietittiinkin, että onko ihan normaalia ?! Ei kait hän turhaankaan syö ja kokoakin on hiukan  enemmän, kuin yleensä vastasyntyneillä. Kai se on kovin yksilöllistä. Mutta kuitenkin paljon enemmän, kuin mitä ohjeistetaan kerta-annokseksi. Toisaalta … ei taida nää vanhemmatkaan ihan perus ruokapyramidia noudattaa :D

http://www.meian.fi/vauvaa/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *