Carriwell – muuttuviin muotoihin

Raskauden ja imetyksen aikana niin rinnat kuin rinnanympärys muuttavat muotoaan. Usein rinnat kasvavat hämmentävän paljon ja huomaat, että liivisi jäävät TAAS pieniksi.

Carriwell:in liivien kehittelyssä on erityisesti kiinnitetty huomiota äitiys- ja imetysliivien erityisvaatimuksiin. Carriwell:in kantavana ajatuksena on tukea imetystä ja samalla edistää äidin ja lapsen mahdollisimman läheistä vuorovaikutusta. Monen vuoden suunnittelun ja kehittelyn tuloksena (vuodesta 1996) on Carriwellillä nyt tarjolla kattava valikoima imetysliivejä, joista voit valita sopivimmat liivit juuri omaan käyttötarpeseen. Tarjolla on mm. liivejä, joissa on ympäryksen jatkopala mukana, ja kuppeja, jotka muokkautuvat rintojen vaihteluiden mukana.

Imetysaikana liiveiltä vaaditaan useita ominaisuuksia, ei pelkästään avautuvaa kuppia, ja riittävä tuki on yksi tärkeimmistä. Liivejä valittaessa on suositeltavaa huomioida, että niissä on sopivan leveät olkaimet, napakka rinnanympärys ja muokkautuva sekä tuettu kuppiosa. Yökäyttöön kannattaa valita pehmeät liivit, joihin mahtuu tarvittaessa vaikka kokonainen harso imemään vuotavaa maitoa, ja mieluiten ekologisista ja täysin turvallisista ja myrkyttömistä materiaaleista valmistetut liivit. Päiväkäyttöön monet haluavat topatut liivit, jotta ei tunnu siltä kuin ”tutti olisi jäänyt paidan sisälle”, kun nännit ovat imetyksen jälkeen usein normaalia enemmän ulospäintyöntyneet. Tärkeää on myös, että liivit ovat helppohoitosia, konepestäviä ja pikaisesti kuivuvia. Rintaliivien tulee tietenkin istuvuuden lisäksi tuntua mukavilta ja olla yhdellä kädellä avattavat ja suljettavat.

Haluamme esitellä Carriwellin kaikkein edistyksellisimmät liivit , joissa yhdistyy moni imetysliivien tärkeimmistä ominaisuuksista – GelWire™ saumattomat luukkuimetysliivit.

GelWire™ – geelikaarituella varustellut, saumattomat luukkuimetysliivit lanseerattiiin vuonna 2013 ja ne ovat saaneet jo useita innovaatiopalkintoja, mm.Saksassa, Hollannissa, Belgiassa sekä Espanjassa. Pehmeä geelikaarituki tarjoaa optimaalisen tuen maidon täyttämille rinnoille ja rintojen muotoihin mukautuva
geeli ei estä maidon eritystä tai tuki maitorauhasia. Riittävän leveät olkaimet sekä jatkopalalla säädettävä rinnanympärys lisäävät käyttömukavuutta ja antavat pitkän käyttöajan. Kuppi avautuu hyvin, jotta tärkeä ihokontakti vauvan ja äidin lähellä toteutuu myös.  Nämä liivit kannattaa testata ja todeta itse.


Tässä tyytyväisten imettäjien kokemuksia  GelWire™ -luukkuimetysliiveistä sekä video katsottavaksi.

”Yllätyin aluksi kuinka pehmeät liivit ovat. Ei mitään kovia kohtia rinnan alla tai saumoja kainaloissa, joita yleensä on ei-äitiys rintaliiveissä. Ihanteelliset imetysliivit
minulle ovat mukavat, toimivat ja käytännölliset, kuten GelWire-liivit ja lisäetuna ne ovat ”nostavat” ja tukea antavat. Imetysliivit eivät yleensä ole edustavia
päällä, mutta nämä ovat mahtavat, varsinkin tiukempien vartalonmyötäisten t-paitojen kanssa. Olkaimissa olevat klipsit ovat todella helppo avata ja sulkea yhdellä
kädellä, samalla kun pitelee kiemurtelevaa lasta toisella kädellä.”   (Chelsea-mamma)

”Liivit ovat miellyttävän tuntuiset päällä (—). Geelikaarituki on lähes huomaamaton eli rintoihin tulee ryhtiä, mutta liivit tuntuvat kaarituettomilta. Plussaa liivit saavat leveistä olkaimista, jotka lisäävät entisestään tukevuutta. Muuten liivin avaaminen eli klipsikiinnitys on vastaava kuin Bravadoissa. Ilmeisesti useimmissa imetysliiveissä? Liivejä on siis kätevä käyttää, kun vauvan ruoka-aika on käsillä 🙂 Kaiken kaikkiaan liivit ovat hyvä lisä imetysliivivalikoimaani  ja voin niitä suositella muillekin. Kehotan kuitenkin kokeilemaan niitä ennen ostopäätöstä eli olemaan tarkka koon kanssa.(Hyvä voittaa)

Sirkku Helenius / sales & marketing
Babyidea Ltd./MaM Design

Kirjoittaja on OzBabyn yhteistyökumppani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *