Kevyempää ylle

Kevät tulee kohisten! Kevyempää vaihdetaan ylle ja  esimerkiksi talvikengät ovat jo saattaneet vaihtua kevätjalkineisiin. Talvitakin saa jo kohta nakata narikkaan ja ylle vedetään trendikkäästi trenssi tai maihinnousutakki. OzBabyn verkkokauppaan ja myymälään on saapunut Mamaliciouksen kevätuutuudet. Kasvavan vatsan voi verhota tyylikkäästi Tilde äitiystakkiin, joka on lyhyt trenssi. Trenssissä on laadukkaat yksityiskohdat ja viimeistelty look.

Pidempi mallisia äitiystakkeja on kaksi: Petra Tikka ja Hope. Petra Tikka on pitkäikäiseen käyttöön, sillä takissa on irrotettava etupaneeli. Raskauden jälkeen takki on taas istuva. Takin voikin ottaa käyttöön jo alkuraskaudessa ja lisätä irtopaneelin tarvittaessa ja jatkaa käyttöä, kun vatsa on taas pienentynyt. Kuinka kätevää! Etupaneeli antaa myös kaivattua lisätilaa, jos haluat kantaa vauvaasi ulkona kantoliinassa tai rintarepussa.

Hope on tyyliltään pelkistetty ja sitä voikin täydentää millaisilla asusteilla vain. Keväällä kaulaan kietaistaan kevyt liina ja syksyn tullen alle puetaan villatakki ja kaulaan sidotaan lämmittävä villahuivi.

Mamalicious äitiystakki Petra Tikka löytyy täältä. >>
Mamalicious äitiystakki Hope taas löytyy täältä. >>

Kurkkaa takkeja verkkokaupastamme täällä tai tule sovittamaan paikan päälle Turun Länsikeskukseen. 🙂

Lämpimiä kevättuulia!
-Jarna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *