Yoyo!

BabyZen Yoyo matkarattaat löytyvät nykyään OzBabyn valikoimasta.

Näiden matkarattaiden ylivoimainen etu on pieneen tilaan kasautuminen. Yoyo matkarattaat kasautuvat niin pieneksi, että ne saa ottaa lentokoneeseen käsimatkatavaroina. Tästä on hyötyä lennoilla, joissa on useampi vaihto. Rattaiden ottaminen matkustamoon takaa myös sen, etteivät ne mene vahingossa solmuun koneen ruumassa.
Nämä on näppärät kuljettaa myös junassa tai pienen auton tavaratilassa. Kesällä purjeveneellä tai muulla veneellä matkaillessa pieneen tilaan mahtuvat rattaat ovat erityisen hyvät. Matkailuautossakaan nämä eivät paljoa tilaa vie.
Aika kätevää vai mitä? Keksitäänkö vielä muita hyviä käyttökohteita? 🙂

 

Yoyo matkarattaita saa monessa herkullisessa värissä ja runkovärejäkin on kaksi: musta ja valkoinen. Rattaat painavat vain kuusi kiloa ja ne voi taittaa kasaan ja nostaa vaikka olkapäälle.
Rattaista löytyy mukavasti säätöjäkin. Työntöaisa on korkeussäädettävä, etupyörät ovat lukittavat ja säädettävät. Rattaan kankaat voidaan irrottaa ja pestä. Säädettävä selkänoja, joka säätyy 140° kulmaan. Pienenä miinuksena on ettei selkänoja mene täyteen makuuasentoon. Aika lähelle kuitenkin.
Rattaan mukana tulee kantoremmi, kuljetuskassi ja sadesuoja. Lisävarusteina voi hankkia tukevamman kuljetuslaukun, mukitelineen, hyönteissuojan ja aurinkovarjon.

Kaiken hyvän lisäksi rattaat ovat myös tyylikkäät!

BabyZen Yoyo matkarattaiden takana on viiden ranskalaismiehen perustama yritys. He perustivat yrityksen suunnitellakseen uudenlaisia, tyylikkäitä lastenrattaita. Tavoitteena heillä on luoda uuden sukupolven rattaita, jotka ovat laadukkaita ja tyylikkäitä.

Ihan hyvin ovat onnistuneet, vai mitä?

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *