Tuunaaminen on päivän sana

Nykyään ei ole tärkeää, että jokaisella on samanlaiset vaunut, rattaat, farkut tai paidat. Halutaan olla yksilöllisempiä ja ilmaista omaa tyyliä. Tuunaaminen ja kierrätys, vanhan uudistaminen on ajankohtaista.
Myös rattaita ja vaunuja voi tuunata monin tavoin. Vanhat rattaat saavat uuden ja raikkaan ilmeen istuinpehmusteella ja jalkapussilla. Sadekelillä rattaita suojaa kuvioitu sadesuoja. Auringonpaisteella värikäs varjo on pirteä pilkku tummissa rattaissa.
Pehmusteet ja jalkapussit myös suojaavat rattaita lialta ja kulumiselta. Monet istuinpehmusteet ovat käännettäviä; voit mielesi mukaan pitää kuvioitua puolta tai yksiväristä. Kurkkaa Ozin verkosta erilaiset pehmusteet, jalkapussit ja taljat. >>

Tässä on muutama lempparini valikoimasta:

Mamas & Papas istuinpehmuste värissä Carousell Lime on käännettävä. Toisella puolella on reipas kuvio ja toinen puoli on tyylikkään yksivärinen. Viisipistevaljaille on omat aukkonsa.

Elodie Detailsin Graphic Grace sopii värikkäsiin rattaisiin tuomaan tyylikästä twistiä.

Istuinpehmuste on käännettävä. Kuvioitu puoli on vahvaa kangasta, joka on helppo pitää puhtaana. Yksivärinen puoli on pehmoista fleeceä, joka lämmittää kolealla säällä.

Lisää mustavalkoista. Mustat rattaat ja vaunut raikastuvat myös valkoisella. Ylellinen Elodie Details White Edition lämpöpussi sopii talvella lämmittämään vauvaa ja taaperoa. Lämpöpussi pitää lumen, veden ja tuulen ulkopuolella. Muhkea karvareunus kruunaa ilmeen. Lämpöpussissa on paikat viisipistevaljaille. Ulkotiloista on helppo siirtyä sisätiloihin, kun etukappaleen saa auki.
Mamas & Papas jalkapussi rattaisiin Lemon Drop sopii ympärivuotiseen käyttöön. Jalkapussi pitää veden ja tuulen ulkopuolella. Jalkapussi on erityisen hyvän näköinen Armadillo rattaiden kanssa. Katso aikaisempi postaus rattaista täältä. >>
Ozissa on laaja valikoima sadesuojia vaunuihin ja rattaisiin. Tullsan ja Elodie Detailsin sadesuojat ovat universaaleja ja sopivat useimpiin vaunuihin ja rattaisiin. Lisäksi osalla rattaista ja vaunuista on tietyt niihin sopivat omat sadesuojat. Alla olevista vaunujen sadesuojista kaksi ensimmäistä on Tullsan ja alin on Elodie Detailsin.

Ei kun tuunailemaan!
-Jarna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *