Ergobaby 360 – luonnollista kantamista

Kuinka kannamme lasta 01

Äiti kantaa lastaan melkein vuoden raskaana ollessaan. Lapsi on turvassa lämpimässä kohdussa ja kuulee äidin rauhoittavat sydämen lyönnit. Kun vauva syntyy, on kaikki uutta ja ihmeellistä niin vastasyntyneelle kuin vanhemmillekin. Onneksi voimme syntymän jälkeenkin kantaa lasta lähellämme ja kokea saman ainutlaatuisen läheisyyden. Lämpimässä ja turvassa lapsi kuulee rauhoittavan sydämensykkeen. Lapsen kantaminen ja lähellä pitäminen lujittaa lapsen ja vanhemman suhdetta sekä tukee lapsen emotionaalista ja fyysistä kehitystä.

Vauvoja ja pikkulapsia on aina kannettu sylissä. Kantopaikka määräytyy luontevasti lapsen koon mukaan: vauvaa kannetaan rinnalla, isompaa lasta lonkalla ja selässä. Ergobaby 360 kantorepussa on neljä luonnollista kantoasentoa. Kaksi asentoa rinnalla, yksi selässä ja yksi lonkalla.

Kantoreppu Ergobaby 360 kantoreppu tarjoaa neljä ergonomista kantoasentoa. Ergobaby 360 on kantoreppu, jossa vauvaa kannetaan luonnollisessa sammakkoasennossa neljässä eri kantoasennossa.

Luonnollinen asento vauvalle on hieman kippurainen asento, jossa selkäranka muodostaa kevyen kaaren, kuin C-kirjaimen. Kädet ovat edessä, lantio eteenpäin ja jalat koukussa. Lapsi menee ns. sammakkoasentoon, jossa takamus on alempana kuin polvet.

Ergobaby 360 kantorepussa vauva on aina ergonomisessa sammakkoasennossa, lonkat eteenpäin, selkä pehmeällä kaarella.

Kantorepussa on neljä kantoasentoa:

  • Lapsi edessä kasvot kantajaan päin.
  • Lapsi edessä kasvot eteenpäin.
  • Lapsi lonkalla, kasvot kantajaan päin.
  • Lapsi selässä, kasvot kantajaan päin.

Ergobaby 360 kantoreppu v_riBlackjaCamel003

Ergobaby 360 kantoreppu v_riBlackjaCamel004

Ergobaby 360 kantoreppu v_riBlackjaCamel005

Ergobaby 360 kantoreppu v_riBlackjaCamel006

Leveä lantiovyö ja hyvin topatut olkaimet jakavat vauvan painon tasaisesti kantajalle. Lantiovyötä voidaan pitää ylempänä tai alempana lantiolla, kumpi vain tuntuu kantajasta mukavammalta. Lantiovyö antaa tukea alaselälle. Kantoreppu on erityisen mukava kantajalleen. Lapsen mukavuuden lisäksi kantajan mukavuuteen on panostettu.

Ergobaby 360 kantorepussa on hyvät säätömahdollisuudet eri asennoissa. Istuinosan leveyttä voidaan säätää lapsen koon ja kantoasennon mukaan. Säädön avulla lapsen lantion asento pysyy oikeana. Kun vauva nukkuu, voidaan päätä tukea hupulla. Huppu suojaa päätä auringolta ja sateelta ja antaa yksityisyyttä imettäessä. Huppu on suljettavassa taskussa.

Kantoreppuun on saatavana lisäosa, jonka avulla kantoreppua voidaan käyttää jo vastasyntyneellä(3,2-5,5 kg). Vastasyntynyttä kannetaan vain kasvot kantajaan päin.

Kasvot eteenpäin -kantotapaa suositellaan 5 kuukauden iästä eteenpäin, vain vauvan hereilläoloaikana n. 10-20 minuuttia kerrallaan.

Palkinnot:

2015 WiseGuide, testivoittaja. Perusteluina erinomainen istuma-asento kaikissa neljässä kantoasennossa sekä kantorepun mukavuus kantajalleen.

2014 Klikk.no kantoreppu-testi, testivoittaja. Suosituin kantoreppu niin testaajien kuin fysioterapeuttienkin mielestä.

2014 Smartson, täydet pisteet. 20 testaajaperhettä kokeili Ergobaby 360 kantoreppua. 100 % testiin osallistuneista oli valmiita suosittelemaan kantoreppua. Reppu sai 8.7/10 pistettä.

Ergobaby – sananen valmistajasta

Ergobaby on syntynyt yhden äidin tarpeesta. Karin Frostin, Ergobabyn perustajan, visioina oli kehittää kantolaite, joka tukee lapsen selkärangan kehitystä ollen samalla mukava kantajalleen. Lapsen painon tuli jakautua vanhemman lantiolle ja harteille sekä lievittää niskaan ja selkään kohdistuvaa painetta. Kehittäessään mahdollisimman hyvää kantoreppua, Frost otti vastaan palautetta ja apua toisilta vanhemmilta, joilla oli samanlaisia tarpeita. Näin syntyi suosittu Ergobaby Original kantoreppu.

Ergobabyn tärkeimpiä arvoja on vastuullisuus liiketoiminnassa. Seuraavana tuotteena Ergobaby Originalin jälkeen kehitettiin Ergobaby Organic kantoreppu, joka on tuotettu vastuullisesti.

Nykyään Ergobabyn tuotevalikoima on laajentunut vastaamaan aktiivisten vanhempien tarpeita. Ergobaby kantoreput vastaavat ja tyydyttävät modernin vanhemman tarpeita urbaanista kaupunkilaisesta teknisten ominaisuuksien arvostajaan.

Lue lisää Ergobaby 360 kantorepusta. >>

Tutustu myös Ergobaby Original kantoreppuun. >>

Ergobaby 360 kantoreppu v_riBlackjaCamel008

Ergobaby 360 kantoreppu v_riGreen003

Ergobaby 360 kantoreppu v_riGreen004

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *