OZ MAMA -äitiyspakkaus

OZBabyn OZ MAMA -äitiyspakkaus on taas täällä! Olemme jälleen saaneet upeita tuotteita ja yrityksiä mukaan OZ MAMA -äitiyspakkaukseen. OZMAMA -äitiyspakkaus on laadukas kokoelma tuotteita, jotka sopivat odotusaikaan ja pienen vauvan hoitoon.

Upea pakkaus on noin 500 euron arvoinen.

OZ MAMA -äitiyspakkauksia arvotaan 12 kappaletta vuoden aikana. Osallistu pakkauksen arvontaan OZBabyn Facebook-sivuilla täällä:OZMAMA -äitiyspakkaus arvonta

OZ MAMA äitiyspakkauksen sisältö:

ERGOBABY 360 KANTOREPPU

Ergobaby 360 on palkittu ja suosittu kantoreppu. Ergobaby 360 tarjoaa neljä mukavaa, ergonomista ja turvallista kantoasentoa. Kantorepun suunnittelussa on otettu lapsen ergonomian lisäksi huomioon myös kantajan mukavuus.

Tutustu kantoreppuun paremmin täällä. >>

AVENT NATURAL RINTAPUMPPU Manuaalinen

Avent Natural rintapumppu manuualinen tarjoaa äidille miellyttävän pumppausasennon, jossa pystyy rentoutumaan. Rento, taakse nojaava asento on tärkeä maidon virtaamisen kannalta. Rintapumppu on helppokäyttöinen ja mukavan tuntuinen.

Lue rintapumpusta lisää täällä. >>

AVENT NATURAL TUTTIPULLO

Avent Natural tuttipullo 125 ml. Sopii Avent Natural rintapumppuun. Tuttipullossa on luonnollista otetta varten suunniteltu rinnanmuotoinen tutti ja tutissa mukavuutta lisäävä kohokuviointi. Suuri, rinnanmuotoinen tutti on suunniteltu auttamaan vauvaa luonnollisen otteen löytymisessä. Natural tuttipullo on osoittautunut tutkimuksissa kelpaavan vauvoille mainiosti.

AVENT HAUSKAT TUTIT

Anatomiset, taipuisat ja symmetriset Philips Avent -tutit ottavat huomioon vauvan kitalaen, hampaiden ja ikenien kehityksen. Kaikki Philips Avent -tutit on valmistettu silikonista, ja ne ovat mauttomia ja hajuttomia. Kahden kappaleen pakkaus. Tutit sopivat 0-6 kk ikäiselle vauvalle. Tutit eivät sisällä BPA:ta.

MANDUCA SLING KANTOLIINA

Manduca Sling kantoliina on luomupuuvillasta valmistettu, turvallinen ja monikäyttöinen kantoliina. Trikoinen kantoliina on mukavan pehmeä, joustava ja riittävän tukeva. Kantoliina jakaa lapsen painon täydellisesti hartioille, selälle ja lanteille, joten se on erittäin ergonominen.

Kantoliina soveltuu vastasyntyneestä aina kaksivuotiaaseen lapseen asti.

DONE BY DEER VAUNULELU

Done By Deer vaunulelu on kehittävä lelu vauvallesi. Lelujen värikkyys ja kontrastit stimuloivat vauvan aisteja. Lelu voidaan kiinnittää vaunuihin, turvakaukaloon tai rattaisiin.

Done By Deer on tanskalainen design-merkki, jonka lapsille suunnitelluissa tuotteissa yhdistyvät innovatiivinen suunnittelu, turvallisuus ja rohkea värien käyttö. Kaikki Done By Deer tuotteet ovat Helene Hjortin designia.

Tutustu lisää Done By Deer merkkiin ja tuotteisiin täällä. >>

SÖPÖ IMETYSSUOJA MARIE

Imetyssuoja Söpö Marie on loistava suoja imetykseen. Imetä missä vain, milloin vain. Imetyssuoja suojaa ylimääräisiltä katseilta ja säilytät samalla katsekontaktin vauvaan.

Suojaan voidaan käyttää myös näkösuojana kantorepun, vaunujen ja kaukalon päällä.

Tutustu paremmin Söpö Marie imetyssuojaan.>>

CARRIWELL SEAMLESS GELWIRE IMETYSLIIVIT

Carriwell Seamless GelWire imetysliiveissä on geelimäinen kaarituki, joka mukautuu rinnan muuttuviin muotoihin. Kaarituki ei paina rintaa epämiellyttävästi, mutta tukee kuitenkin napakasti.

Imetysliivit on helppo avata yhdellä kädellä imetystä varten.
Palkinnon saaja saa valita itselleen sopivan koon.

Lue lisää imetysliiveistä täällä. >>

MAMALICIOUS ÄITIYSTOPPI

Mamalicious äitiystoppi on pehmoinen ja mukava paita odottajalle. Hihattomassa paidassa on tilaa kasvavalle vatsalle. Paita myös istuu kauniisti.

Tutustu Mamalicioukseen lisää täällä. >>

KIDDO SORMIHAMMASHARJA

Lapset rakastavat harjata hampaitaan Kiddolla! Sormihammasharja on hammaslääkärien kehittämä tuote. Sormihammasharja hieroo hellävaraisesti ikeniä ja on erittäin mukava hampaita saavalle lapselle.

Kiddo sormihammasharja on mukavan pehmeä ja turvallinen. Se on muotoiltu huolellisesti niin, ettei lapsi pääse nielemään sitä. Pehmeä materiaali ei vahingoita ikeniä. Lasten lisäksi hammasharjaa voivat käyttää kaikki, joille hampaiden harjaaminen tavallisella hammasharjalla on hankalaa.

MANYMONTHS MERINOVILLALAPASET

ManyMonths merinovillalapaset ovat 100 % luonnollisia, valmistettuja joustavasta kaksinkertaisesta merinovillaribbistä, Ei haittaa vaikka joutuisivat silloin tällöin suuhun. Pitkät venyvät hihansuut pitävät lapaset paikoillaan.

RUSKOVILLA SILKKIMYSSY

Ruskovilla silkkimyssy on sopiva 0-3 kk ikäiselle vauvalle. Ruskovillan luonnonsilkkituotteet ovat kevyttä, pehmeää ja lämpöistä materiaalia. Luonnonsilkki tasaa lämpöä tehokkaasti ja onkin viileällä lämmin ja lämpimällä vilpoinen.

Lue lisää Ruskovillasta täällä. >>

SOCKONS VAUVAN SUKANPIDIKKEET

Sock Ons vauvan sukanpidikkeet ovat vanhempien arkea helpottava keksintö ja hauska lahjaidea!

Sock Ons vauvan sukanpidikkeet puetaan vauvan sukkien päälle ja ne pitävät sukat varmasti paikallaan. Sukanpidikkeet pysyvät napakasti, mutta miellyttävästi vauvan jalassa niin, ettei vauva pysty potkimaan tai repimään rukkia pois jaloista.

Tutustu lisää sukanpidikkeisiin täällä. >>

TEDDYKOMPANIET DIINGLISAR SOITTORASIA

Teddykompaniet Diinglisar soittorasia soittaa kaunista melodiaa, kun sitä vetää. Soittorasia on helppo kiinnittää esimerkiksi pinnasänkyyn tai vaunuihin kiinnitysnauhoilla. Soittorasia on konepesun kestävä.

2 ajatuksia “OZ MAMA -äitiyspakkaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *