Matkarattaat helpottavat kulkemista lomamatkalla

Lasten kanssa matkustaessa pakattavaa kertyy helposti paljon. Pieneen tilaan taittuvat ja kevyet matkarattaat ovat nappivalinta reissaamisesta pitävälle lapsiperheelle niin kotimaan kuin ulkomaan matkakohteisiin.

Matkarattaat mahtuvat auton tavaratilaan tavallisia rattaita vaivattomammin, ja ne ovat näppärät kaupungin kapeilla kujilla ja julkisissa kulkuvälineissä.

Yhdet rattaat – monta käyttötarkoitusta

Reissussa pärjää vähemmällä, kun mukaan otetut tavarat ovat mahdollisimman monikäyttöisiä. Stokke Scoot V2 -rattaiden istuinosa on normaalia korkeampi, minkä ansiosta vanhemman on helpompi olla kontaktissa lapsen kanssa. Kun selkänojan säätää istuma-asentoon, voi rattailla korvata syöttötuolin kahvilassa tai ravintolassa. Muuntautumiskykyisissä rattaissa lapsi voi matkustaa joko kasvot menosuuntaan tai työntäjää kohti.

Kun valitsee rattaat, joiden selkänoja taipuu makuuasentoon asti, voi rattaita käyttää myös lapsen vuoteena. Tällaiset rattaat soveltuvat erinomaisesti myös aivan vastasyntyneelle vauvalle.

Liikkumisväline mukaan myös lennolle

Useat lentoyhtiöt kuljettavat lastenrattaat koneen ruumassa maksutta. Lentoyhtiöiden käytännöt eroavat kuitenkin siinä, luovutetaanko rattaat ruumaan jo lähtöselvityksessä vai vasta lähtöportilla. Asia kannattaa tarkistaa ennen matkaa omasta lentoyhtiöstä.

Monilla lentoasemilla on mahdollisuus lainata rattaita, joilla lapsen kanssa pääsee liikkumaan lähtöselvityksestä portille. Tätä tarkoitusta varten mukaan voi pakata myös oman kantoliinan tai -repun. OZBabyn verkkokaupan BabyZen YoYo+ -rattaat voi halutessaan ottaa mukaan myös matkustamoon: vain 6 kg painavat rattaat mahtuvat kasattuna lentokoneen käsimatkatavarahyllylle.

Kuljetuskassi suojaa matkalla ja varastossa

Jotta matkarattaat saapuvat varmasti ehjinä ja puhtaina perille, niiden suojaksi kannattaa hankkia kuljetuskassi. Kolhuilta ja lialta suojaamisen lisäksi kuljetuskassi helpottaa rattaiden lastaamista auton tavaratilaan tai lentokoneeseen.

Stokke PramPack -kuljetuskassi on varma valinta, sillä se soveltuu lähes kaikkiin markkinoilla oleviin rattaisiin ja 30 prosenttiin sisarusrattaista. Tyhjänä kassin voi rullata kasaan ja kantaa vaikka selässä.

Kassi on kätevä myös kotioloissa, kun vaunuja säilytetään esimerkiksi varastossa. Huolellisesti varastoidut rattaat pysyvät hyvässä kunnossa ja kestävät käytössä pidempään.

Tutustu matkarattaisiimme

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *