Automatkalla lasten kanssa: 6 vinkkiä mukavampaan automatkailuun

Kesälomakautena tulee matkustettua autolla lasten kanssa pidempiäkin matkoja, jolloin matkustamisen mukavuuteen tulee kiinnittää huomiota. Automatkailu lasten kanssa voi olla yhtä kommellusta, mutta matkan mukavuuteen voidaan vaikuttaa pienillä kikoilla.

1. Mehujehu

Automatkalla nautitaan eväitä, jotka saattavat saada aikaan sotkua. Ehdoton hittituote siistiin automatkailuun on Mehujehu pillimehukotelo, joka estää lasta puristamasta pillimehun mehuja päälleen.

2. Aurinkosuoja

Kesäkaudella aurinko porottaa voimakkaammin taivaalta. Lapsi voidaan suojata auringonpaisteelta ja UV-säteilyltä aurinkosuojalla aurinkosuoja autoon Bubble Dreams. Värikäs aurinkosuoja viihdyttää lapsen automatkaa, eikä se peitä näkyvyyttä ulos kokonaan.

3. Kesäpäällinen AeroMoov

Autossa istuessaan lapsi saattaa hikoilla turvaistuimessaan kesäkaudella. Kätevä turvaistuimen kesäpäällinen AeroMoov pitää hikoilevan lapsen kuivana kuumassakin autossa. Pehmeä päällinen tuo lisämukavuutta matkustamiseen, ja parantaa ilman kiertämistä, sekä pitää istuimen puhtaana.

4. Niskatyyny

Travel Friends Niskatyyny tukee lapsen päätä ja niskaa, mikä tuo lisämukavuutta matkustamiseen. Hauskan näköinen niskatyyny toimii myös unikaverina, jolloin unikin paremmin lapselle maittaa!

5. Säilytyslokero eväille ja leluille

Istuinsuoja autoon Britax toimii kurasuojana ja säilytystilana. Istuinsuojassa olevissa säilytyslokeroissa on paikat leluille ja eväille.

6. Takaistuinpeili

Britax Takaistuin peilisäästää vanhemman niskoja, jolloin kuljettaja näkee takapenkkiin kiinnitetyn peilin kautta selkä menosuuntaan matkustavan lapsen. Myös lasta rauhoittaa, kun hän näkee vanhempansa peilin kautta.

Mukavia kesäloma-autoiluja! 🙂

Tutustu myös turvaistuinvalikoimaamme

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *