Millainen on itkuhälytin Nabby?

Uuden sukupolven itkuhälytin

Itkuhälytin Nabby on puhelimeen kytkettävä itkuhälytin. Nabby on pieni, kuin pyöreän mallinen mokkula, jonka saa otettua kätevästi mukaan minne vain. Itkuhälytin toimii niin kotona kuin reissussakin. Nabby toimii bluetooth-yhteydellä kaikkialla ilman internet-yhteyttä. Nabby on itkuhälyttimenä yksinkertainen, tyylikäs ja tanskalaista designia.

Nabby itkuhälytin -sovellus

Itkuhälytin toimii älypuhelinsovelluksella Android-laitteilla, iPhonella ja iPadilla. Sovelluksessa on kolme ladattavaa ilmaista lisätoimintoa. Lämpömittari mittaa lämpötilan lapsen lähellä, unilaskuri kertoo lapsen unimäärän ja kuuntele nyt -toiminnon avulla voi kuunnella lasta. Nabbyn voi personoida nimeämällä laitteen vaikkapa lapsen mukaan.

Helppokäyttöinen itkuhälytin

Nabby-laite painetaan päälle vain yhdestä napista ja se laitetaan lapsen vierelle. Ääni- ja värinätoiminnot ilmoittavat lapsen reagoinnista. Nabbyn ääniherkkyystasoa pystyy säätelemään itselle sopivaksi tai hälytyksen voi muuttaa värinäksi. Jos laitteen akku loppuu tai yhteys sovellukseen katkeaa, Nabby ilmoittaa tästä suoraan puhelimelle. Vanhempi voi myös puhua puhelimessa ja käyttää muita sovelluksia samaan aikaan Nabby-sovellusta käyttäessään.

Pitkä kantama ja erinomainen akunkesto

Nabby-itkuhälyttimessä on 340 m kantama linnuntietä avoimessa maastossa. Kantavuus riittää siis jopa naapuritaloon asti. Itkuhälyttimessä on 70 h akunkesto nopealla latauksella. Lataus kestää tunnin ja tapahtuu usb-johdon avulla.

Turvallinen itkuhälytin

Puhelimen ja Nabbyn välillä on yksilöllinen yhteys. Saman laitteen voi liittää molempien vanhempien älypuhelinten sovellukseen, mutta laitetta voi käyttää vain yhdellä puhelimella kerrallaan. Nabbyssa on todella alhainen säteilytaso ja itkuhälytin vaihtaa itse kanavaa signaalihäiriöiden välttämiseksi.

Tutustu itkuhälyttimiimme

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *