Valintaoppaista neuvoa lastentarvikkeiden hankintaan

Ozbabyn valintaoppaista löydät apua ja neuvoa lastentarvikkeiden valintaan, vauvan hoitoon ja raskausajalle. Valintaoppaat auttavat sinua valitsemaan oikeat ja sopivat tuotteet juuri sinulle ja neuvovat, mitä tarvitset. Valintaoppaat auttavat löytämään tuotteet, jotka ovat tarpeellisia teidän perheelle.

1. Vaunujen ja rattaiden valintaoppaat

Vaunujen ja rattaiden valintaoppaat antavat neuvoa lastenrattaiden, vaunujen, sisarusrattaiden ja niiden varusteiden valinnassa. Lisäksi löytyy myös opas rattaiden ja vaunujen huoltamiseen.

2. Kantorepun valintaopas

Kantorepun valintaopas tarjoaa vinkkejä hyvän kantorepun valinnasta ja sen käytöstä. Valintaoppaan avulla löydät itsellesi kantorepun, joka on hyödyllinen juuri sinulle.

3. Imetysliivien valintaopas

Imetysliivien valintaopas antaa neuvoa, mitä tulee ottaa huomioon imetysliivejä hankkiessa ja valittaessa.

4. Turvaistuinten valintaopas

Turvaistuinten valintaopas neuvoo turvaistuinten hankinnassa ja valinnassa. Lisäksi opas antaa tietoa turvaistuinten käytöstä, turvallisuudesta, turvallisuustesteistä ja turvaistuinten standardeista.

5. Vauvan imettäminen ja syöminen

Vauvan imettäminen ja syöminen-opas antaa vinkkejä imettämiseen, vauvan pulloruokintaan, kiinteän ruoan aloittamiseen ja sormiruokaan. Lisäksi opas antaa ohjeita vauvan tarvikkeiden steriloimiseen ja puhtaana pitämiseen.

6. Mitä raskaana oleva äiti tarvitsee ja mitä vauva tarvitsee

Mitä raskaana oleva äiti tarvitsee ja mitä vauva tarvitsee-opas tarjoaa tietoa siitä, miten tulee valmistautua vauvan tuloon ja mitä pakata sairaalakassiin. Opas antaa neuvoja myös, mitä raskaana oleva tarvitsee, raskaana olevan pukeutumiseen ja äitiysvaatteisiin.

7. Vauvan nukkuminen

Vauvan nukkuminen-opas kertoo tärkeistä asioista vauvan nukkumiseen liittyen.

8. Vauvan kylvettäminen

Vauvan kylvettäminen-opas tarjoaa tietoa vauvan puhtaudesta ja kylvettämisestä.

9. Vauvakodin turvallisuus

Vauvakodin turvallisuus-opas antaa turvallisuusneuvoja talon eri huoneiden turvallisuudesta, oviaukoista ja portaikoista.

10. Vauvan lelujen opas

Vauvan lelujen opaan avulla saat tietoa vauvan leluista.

valintaoppaat

Tutustu oppaisiimme

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *