Lämpöpussista apua vauvan pukemiseen kylmällä säällä

Kylmät ilmat saapuvat taas Suomeen ja vauvan oikea pukeminen niin ulos kuin kauppareissuakin varten voi aiheuttaa päänvaivaa. Arkea helpottamaan voi hankkia lämpimän ja mukavan lämpöpussin.

Pienen vauvan pukeminen ei aina ole ihan vaivatonta, kun liikutaan autolla kylmällä säällä. Kädet ja jalat ovat kuin ”makaronia”, jonka työntäminen hihaan, lahkeeseen tai hanskaan ei aina suju käden käänteessä. Auton lämmetessä tai saavuttaessa kauppaan täytyy vaatteita taas riisua, ettei vauvalle tule liian kuuma. Automatkat ja kauppareissut voivatkin olla yhtä pukemista ja riisumista!

Kätevä pienempi turvakaukaloon sopiva lämpöpussi helpottaa lapsen pukemista. Lapselle ei tarvitse pukea ulkovaatteita vaan hänet voi laittaa sisävaatteissa kaukalopussiin. Auton lämmettyä turvakaukalon lämpöpussin etukappaleen voi avata. Myös kauppareissut sujuvat, kun vauvalla ei ole liian kuuma.

Lämpöpussi lämmittää vaunukopassa nukkuvaa lasta, kun ulkoillaan vaunujen kanssa kylmällä säällä. Lämpöpussia voi myös käyttää rattaissa vanhemmankin lapsen kanssa ulkoillessa. Lämpöpussi on helppo ja turvallista kiinnittää rattaisiin. Useimmissa lämpöpussi malleissa on aukot valjaita varten. Lämpöpussi suojaa ja pitää lapsen lämpimänä ja kuivana rattaissa. Lisäksi ihanat lämpöpussit toimivat kauniina somisteina vaunuissa niiden käytännöllisyyden lisäksi.

kaukalopussi-fiiliskuva01

Tutustu lämpöpussi-valikoimaamme

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *