Kulissien takana tapahtuu: Britaxin arvonnat

Ajattelimme kertoa teille arjestamme OzBabyssa ja arjessa tapahtuvista tempauksista!

Teemme paljon yhteistyötä tavarantoimittajiemme kanssa. Britax lahjoitti meille arvottavaksi Britax Smile II yhdistelmävaunut ja Britax Multi-tech II turvaistuimen.

Britax on rattaiden ja turvaistuimien valmistaja, jolla on jopa 50 vuoden kokemus alasta. Britaxilla on maailman laajin valikoima turvaistuimia ja rattaita. Britax on innovatiivinen,  turvallisuuteen ja arjen sujuvuuteen panostava yritys.

”Me ymmärrämme, että turvallisuuden on sovittava sekä sinun että lapsesi elämäntapaan. Me ymmärrämme, että ammattitaitoisesti suunnitellut tuotteet ovat tehokkaita vain, jos ne toimivat todellisessa maailmassa. Tämä tarkoittaa selkeitä tavoitteita sekä yksinkertaista ja intuitiivista toiminnallisuutta. Ymmärrämme, että joskus tähän liittyvät valinnat voivat tuntua hämmentäviltä. Siksi haluamme tehdä turvallisuudesta yksinkertaista.” -Britax

Netissä arvottujen Britax Smile II yhdistelmävaunujen voittajaksi arvottiin Karoliina Hannila. Arpa osui oikealle, koska Karoliinalla on vastasyntynyt vauva! Vaunut pääsivätkin heti käyttöön! Karoliina valitsi vaunut tyylikkäässä Cosmos Black-värissä.

Lastenvaunut Britax Smile II ovat yksi suosituimmista vaunumalleista ja testivoittaja. Britax Smile II on kapea ja ketterä yhdistelmävaunu sujuvaan arkeen! Se on myös ihanan helppokäyttöinen!

Britax Multi-tech II turvaistuin arvottiin myymälässä ja onnekas perheen isä pääsi kerrankin voittamaan jotakin ja vielä hyödyllistä!

BRITAX Multi-Tech  II turvaistuinta voit käyttää sekä selkä että kasvot menosuuntaan. Tässä istuimessa on erittäin tukeva asennustapa, korkeat sivutuet ja hyvä sivutörmäyssuoja!

Onnittelut voittajille!

 

Jos haluat osallistua arvontaan, meillä on nyt käynnissä upean OzMama-äityspakkauksen arvonta!

Osallistu pakkauksen arvontaan täältä  tai Facebook-sivuillamme.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *