Keinutassut -mahtava keksintö!

Vauvan nukuttaminen saattaa joskus olla haastavaa. Kun vauva ei meinaa millään rauhoittua, keinutassut tuovat apua!

Keinutassujen, kuten Britaxin Bed Rocker -tassujen avulla muutat tavallisen pinnasängyn pehmeästi keinuvaksi sängyksi hetkessä. Kun vauva ei meinaa millään rauhoittua, voit keinutella häntä pinnasängyssä kevyesti. Tassujen avulla sänky on sekä paikallaan pysyvä, tavallinen sänky että pehmeästi heijaava kehto.

Monet turvautuvat levottoman vauvan nukuttamisessa vaunuissa sisällä tai keikuttelevat vauvaa turvakaukalossa. Kannattaakin kokeilla keinutassuja. Keinutassut ovat edullinen ratkaisu, jos vauvasi rauhoittuu omaan sänkyynsä. Keinutassut on helppo asentaa pinnasänkyyn ja ne sopivat useimpiin puujalkaisiin pinnasänkyihin.

Tutustu keinutassuihin täältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *