Upea Oz Mama Äitiyspakkaus 2018

Oz Mama äitiyspakkaus on OzBabyn oma upea pakkaus, joka on kokoelma tuotteita, jotka sopivat odotusaikaan ja pienen vauvan hoitoon. Jaamme äitiyspakkausta asiakkaillemme arvonnan perusteella. Paketin sisältö on todella laadukas.

Vuoden 2018 upea Oz Mama äitiyspakkaus on arvoltaan noin 400 euroa. Arvomme joka kuukausi yhden äitiyspakkauksen. Jos haluat voittaa upean äitiyspakkauksen itsellesi, niin muista osallistua arvontaan joka kuukausi!

Osallistu pakkauksen arvontaan täältä  tai Facebook-sivuillamme.

Äitiyspakkauksen sisältö on saatu lahjoituksena mahtavilta tavarantoimittajiltamme. Seuraavaksi esittelemme teille näitä upeita brändejä, joiden ihania tuotteita äitiyspakkaus sisältää! <3

Britax

Britax on perinteinen lastentarvikkeiden valmistaja, jonka laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat niin lastenvaunut kuin turvaistuimet. Britax on suunnitellut ja valmistanut lastentarvikkeita jo yli 50 vuoden ajan ja on tunnettu monista suosituista turvaistuimistaan ja lastenrattaistaan. Britax tunnetaan joskus myös nimellä Römer. Englantilainen Britax ja saksalainen Römer yhdistyivät vuonna 1978. Myöhemmin Britax on ostanut myös Suomessa suositun Brio-tuotemerkin vaunut ja jatkaa suosittujen Brio-rattaiden valmistusta omalla nimellään.

Reima

Reimalla on yli 70 vuoden kokemus toiminnallisten lastenvaatteiden suunnittelusta. Reima suunnittelee vaatteita, jotka sopivat kaikenlaisiin sääolosuhteisiin ja joissa on mukava leikkiä. Tärkeimpiä arvoja Reiman suunnittelluissa tuotteissa ovat toiminnallisuus, turvallisuus, luotettavuus ja innovatiivisuus.

Hevea

Heveaplanet on luonnonmukaisuutta korostava yritys, jonka ajatuksena on maapallon varojen säästäminen. Heidän tuotteensa ovat luonnonkumia ja tanskalaista designia.

Plan Toys

PlanToys on thaimaalainen leluvalmistaja, jonka toimintaa ohjaa kolme arvoa: ekologisuus, turvallisuus ja oppiminen. Loistava suunnittelu, kasvivärit ja luontoystävälliset materiaalit, kuten kumipuu, tekevät leluista turvallisia ja myrkyttömiä. PlanToysin tuotteet ovat ekologisia, opettavaisia ja kestäviä.

Done by Deer

Done By Deer on tanskalainen design-merkki, jonka lapsille suunnitelluissa tuotteissa yhdistyvät innovatiivinen suunnittelu, turvallisuus ja rohkea värien käyttö. Kaikki Done By Deer tuotteet ovat Helene Hjortin designia. Heidän tuotteensa ovatkin aivan ihania ja tyylikkäitä!

Avent

Philips Avent-lastentarvikkeet on aina turvallinen ostos. Aventin valikoimaan kuuluu rintapumppu, itkuhälytin, tuttipullo, tutti ja muut vauvan ja äidin tarvikkeet. Avent kulkee mukana lapsen eri kehitysvaiheissa ja pyrkii parantamaan elämänlaatua käytännöllisillä innovaatioilla.

Raskauskeiju

Raskauskeiju valmistaa imetyskoruja ja tuttinauhoja, jotka ovat suomalaista käsityötä turvallisista materiaaleista.

Mamalicious

Mamalicious äitiysvaatteet ovat suunniteltu odotus- ja imetysaikaan. Vaatteet ovat käytännöllisiä, trendikkäitä vaatteita, joissa hintalaatusuhde on kohdallaan. Mamalicious kuuluu Bestseller -konserniin, jonka muita tunnettuja merkkejä ovat mm. Vila, Veromoda, Only, Jack&Jones ja Name It. Bestseller on Tanskalainen perheyritys, joka on perustettu 1975.

SockOns

SocksOns valmistaa seitsämän lapsen äidin suunnittelemia hauskoja sukanpidikkeitä. Pidikkeet pitävät näppärästi sukat paikoillaan, eivätkä sukat näin putoa ja katoa. Hänen keksinnöstään onkin tullut huippumenestys!

Luma Babycare

Hollantilaisen Luma Babycare -brändi valmistaa vauvan kylpy- ja hoitotarvikkeita. Luman arvoja ovat Design, nykyaikaisuus ja yksinkertaisuus. Kauniit värit sopivat nykypäivän kotiin ja sisutukseen, ja tuotteet ovat helposti yhdistettävissä toisiinsa.

Earth Friendly Baby

Earth Friendly Baby tarjoaa valikoiman hellävaraisia, ekologisia ja organisia ihonhoitotuotteita vauvalle. Heidän tuotteensa on valmistettu puhtaista luonnonmukaisista ainesosista ja ne eivät sisällä keinotekoisia hajusteita, sulfaatteja tai parabeeneja.

Anne ja Mikael

Kotimainen Anne ja Mikael tarjoaa perinteisiä vauvantarvikkeita, kuten konttauskypäriä ja hyppykiikkuja. Lisäksi heidän valikoimaansa kuuluu imetystyynyjä, hoitoalustoja ja pinnasängyn reunapehmusteita. Anne & Mikael- tuotteet valmistetaan Suomessa ja ovat 100 % Okö-Tex-standardin puuvillaa.

Nursicare (Steripolar)

Steripolar on innovatiivinen suomalainen yritys, joka tarjoaa tuotekehityksen kärjessä olevia, laadukkaita tuotteita ja uusia hoitomenetelmiä. Suosittu hoitava rintasidos Nursicare on heidänedustamansa tuote, joka on hoitokeino kipeille rinnanpäille.

Katso videolta, miten Oz Mama äitiyspakkaus rakentuu: 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *