Testissä Dubatti One

Dubatti One vaunut saapuivat OzBabyyn Hollannista saakka. Pitihän sitä lähteä heti testaamaan, ovatko ne niin hyvät kuin lupaavat. Testauspäivä olikin mitä parhain, ulkona oli paljon lunta, ja järkyttävä myrsky toi sitä koko ajan lisää.

Tässä ovat meidän kokemukset Dubatti One vaunuista.

Testissä Dubatti One yhdistelmävaunut

Isot ilmakumirenkaat rullasivat lumessa kevyesti, eikä lumi jäänyt kiinni renkaisiin. Näillä siis pääset myös suojalumessa eteenpäin ilman renkaiden puhtaaksi potkimista. Etupyörät ovat suurimmat kääntyvät etupyörät, jotka meille on tullut vastaan. Tämä on tietysti vain positiivinen asia.

Isot ilmakumirenkaat eivät keränneet lunta

Vaunukoppa on tilava, ja patja on erittäin pehmeä ja paksu. Vaunukopassa on kätevä verkkoikkuna, josta saat esim. kesäkuumalla tuuletettua vaunua, tai kurkattua miten vauva pärjäilee. Lisäksi saat säädettyä vaunukopan korkeutta, ja sama toiminto on myös rattaiden istuinosassa. Voit säätää istuimen alas kun lapsi on kasvanut minä itte! -vaiheeseen ja haluaa kiivetä ihan itse kyytiin. Vaunuja työntävä saa säädettyä vaunukopan itselleen sopivalle korkeudelle, jotta vauvan nostaminen vaunuihin sujuu helpommin.

Lisäksi ratasosan kankaat sekä vaunukoppa tulevat kiinni samaan kehikkoon. Näin sinun ei tarvitse vaunuaikana säilyttää istuinosasta muuta kuin kankaat.

Verkkoikkuna vetoketjulla

Vaunokoppa ja istuinosa säätyy korkeussuunnassa


Kenkiä säästävä jarru kuulosta turhalta, mutta kun olet työntänyt vaunuja joko valkoisissa tennareissa (niissä ihan uusissa) tai yhdenkin kerran sandaaleilla, tiedät että jarrullakin on väliä.
Jarrua säädetään päältä päin, kengän pohjalla. Tämä on pieni, mutta vaunujen ja rattaiden käyttöä huomattavasti helpottava asia, sekä suuri mukavuustekijä.

Kenkiä säästävä jarru

Laukkukoukut stoppaavat laukun hihnan, jottei se valu työntöaisaa alas. Taas pieni yksityiskohta, joka helpottaa arkea huomattavasti. Voit ripustaa vauvan hoitolaukun työntöaisaan ilman erillisiä vaunukoukkuja tai klipsejä. Muut tavarat, ostokset tai hiekkalelut saat alakoriin.
Alakori on ehkä hieman pieni, mutta kauppaostokset mahtuvat varmasti. Umpinainen tavarakori avautuu läpällä, jossa magneettikiinnitys.

Työntöaisa tuntui mukavalta kädessä, keinonahalta tuntuva materiaali antoi pitoa. Lisäksi tummanruskea työntöaisa näyttää hyvältä.

Lähemmin tarkasteltuna yksityiskohdat olivat laadukkaasti viimeistellyt. Saumat olivat suorassa, eikä langanpätkiä repsottanut. Dubatin pieniä logoja on ripoteltu sinnetänne, kuitenkin hienostuneesti.

Viimeistellyt yksityiskohdat

Yhteenvetona me testaajat sanomme, että Dubatti One kulkee loistavasti Suomen talvessa ja lumisessa maastossa. Suuret renkaat sopivat juuri erityisesti talveen ja lumeen, mutta myös epätasaiseen maastoon, metsäpoluille, hiekkateille ja mukulakiville. Tyylikäs ja laadukas ulkonäkö viimeistellyillä yksityiskohdilla. Harmaa väri on helppo ja armelias lialle.

Vaunuissa on hyvä tuntuma ja niitä on helppo käsitellä. Ajaminen oli mukavaa ja sujuvaa myös lumessa.


Oletko sinä jo tutustunut Dubatteihin? Mitä mieltä olet?

Dubatti One yhdistelmävaunuja voit katsella täällä:
https://www.ozbaby.fi/tuote/yhdistelmavaunut-dubatti-one/7511/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *